29.5.2017

Minne kuluvat päivät?

Hola,

Minullahan on ollut ihan ikävä teitä lukijoita. En ymmärrä minne tämä aika kuluu ja päivät lipuvat? Monena iltana lasten mentyä nukkumaan olen ladannut kameralta kuvat koneelle ja alkanut tekemään postausta blogiin, mutta huomannut silmieni menevän väkisin kiinni tuon tuostaan ja viimeistään havahtunut siirtämään koneen syrjään kopsauttaessani otsani sen näppäimistölle. Olen ollut iltaisin ihan käsittämättömän väsynyt, toki olen liikkunut huomattavasti enemmän ja tiedostan myöskin, että silloin kun avaan koneeni olisi oikeasti jo minunkin nukkumaanmenoaika. Tuo aika on ollut ainut jonka tästä arjesta olen voinut "rauhassa" blogille lohkaista, mutta kaikkien askareiden jälkeen oma energiatasoni on päättänyt toisin kuin ajatukseni. Toki on myös iltoja kun suosiolla olen jättänyt koneen käynnistämättä ja valinnut unen etusijalle.

Mitäs täällä rapatussa talossa ollaankaan iltaisin ja viikonloppuisin touhuttu? 

Olemme saaneet eteisen ja wc:n remontit ihan pieniä viimeistelyjä vaille valmiiksi ja niistä tulette ihan pian kuulemaan lisää, seuraavaksi kurkistellaan sisääntuloa ja eteistä hieman tarkemmin. Wc:stä puuttuu enää pöntön koteloinnin päältä taso ja seinästä peili, katsastetaan sinne uudelleen sitten kun saamme nuo puuttuvat palaset paikoilleen.

Täällä on myös pesty terassi talven jäljiltä ja öljytty se vastaanottamaan kesä ja kesän sateet, kaiveltu terassin kalusteet varastoista ja katsastettu kukkakaupat, mutta jätetty kukkien ostot lämpimämmille ilmoille. Lapset ovat tehneet kevätsiivouksen leikkimökkiin ja yhdessä olemme jo pienesti suunnitelleet kuinka se parhaiten palvelisi käyttäjiään tänä kesänä. Siitäkin tulette kuulemaan vielä.

Kevätsiivousta on tehty urakalla myös sisällä ja naapurista lainaamallani höyrypesurilla on saatettu kaikki kodin ikkunat ja laattalattiat kiiltävän puhtaiksi. Ihan huippu kone, suosittelen, siivoukseen jää ihan koukkuun ;) Me optimistit olemme kaivaneet myös kesävaatteet kaappeihin esille ja siirretty paksummat viimein pesun kautta syrjään, vaikkakaan toppatakki ei ole nytkään tuolla ulkona yhtään liikaa. Hrr.

Kodin viherkasveille on tehty multien vaihto ja suihkuteltu substraalia ja ripoteltu rakkautta eli kuljeteltu suihkun kautta uusille aurinkoisille paikoilleen olohuoneeseen. Minulla on myöskin äitienpäivänä saamani krysanteemit edelleen maljakossa ihan täydessä loistossaan. 

Nyt kurkataankin niihin kiiltäviin ikkunoihin ja lehtivihreisiin olohuoneen puolelle!


Mukavaa maanantaita ja pistähän terveiset kommentoiden kuinka siellä ruudun toisella puolen hurisee?

Terkuin,

Minttu

1 kommentti:

  1. Kukahan tulisi pesemään mun ikkunat ja parvekelasit? Pesurille (ja pesijälle) olisi nyt tarvetta!
    Blogi on ollut hipihiljaa täälläkin. Ei suinkaan väsymyksen vuoksi vaan siksi, että on ollut paljon mukavmpaa tekemistä. ;) Mutta eiköhän se blogikn virkisty ainakin hetkellisesti tässä kesäkuun aikana.

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!