30.5.2017

Valmistautuen kesään

Yhteistyössä Instrumentarium

Kesä ja auringonpaiste antaa nyt toden teolla odottaa tuloaan, jos tätä nyt postiivisuus-pokien takaa katselee niin löytyy sieltä muutama hyväkin seikka. Nyt jos koskaan on ehtinyt rauhassa kaivella kesäkuteet kaapin hyllyille, ehken hankkia muutaman uuden hellehameen tai kenties suoda ajatuksen tulevan kesän trendeihin? Entä oletko ehtinyt tsekata aurinkolasit käsilaukkuun tai autoon valmiiksi, ihan siltä varalta että aurinko saattaa välillä pilvien takaa näyttäytyä ;) 

Hitaasti hiipivä kesän tulo on ainakin antanut aikaa tälle kaikelle, mutta jos et vielä ole vilkaissut linssiesi laitaa niin nyt on hyvä aika tehdä se. Nimittäin Instrumentariumilla on kaikki aurinkolasit kahdenkymmenen prosentin alennuksessa ja kaikki kehykset puoleen hintaan. Heidän aurinkolasien ja silmälasien kehys- ja merkkimallistot ovat todella kattavat.

Huhtikuisessa BID-päivässä sain yhteistyön Instrumentariumin kanssa ja mahdollisuuden tutustua heidän Heritage Spectacles of time -mallistoonsa. Italialainen kehysmallisto on ottanut vaikutteita eri vuosikymmeniltä sekä tuonut ne mallistonsa kehyksiin ajattoman tyylikkäästi ja tähän päivään päivitettyinä. Itselleni löysin sieltä nostalgisen punertavat ja isohkot aurinkolasit, jotka kuitenkin edustavat tämän päivän modernia muotokieltä. Minuun iskee parhaiten 60-lukua henkivät pokat, joissa on kokoa ja 50-luvulta nappaan kehyksiini ripauksen kissamaisuutta. Heritage mallisto on täynnä nostalgisen tyylikkäitä kehyksiä ainutlaatuisia yksityiskohtia ja viimeitelyä myöten, jotka on valmistettu Mazzuchellin tehtaalla Italiassa.


Kuva: Sanni Riihimäki

Ihan mielellään lähtisin täältä kylmästä tuonne Italiaan katsastamaan kesäisiä trendejä muutoinkin ja kuvassa jo leikittelimme matkaanlähdöllä Hannan kanssa.

Blogipäivän tunnelmiin instrumentariumin pisteellä pääset kurkkaamaan tästä videosta: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun moikkasit!