1.5.2017

Vappu 2017

 Hip Hei blogihiljaisuudesta, tarkoituksenani ei ollut hiljentyä blogin puolella, mutta menneen viikon arki vei minua kovassa otteessaan ja tietokone oli useamman päivän kiinni, kun iltaisin lasten mentyä nukkumaan en yksinkertaisesti itsekään ole jaksanut muuta kuin ummistaa silmäni. Instagramissa olen ollut hieman aktiivisempi ja viikko sitten otin ensikosketuksen instagramin stories ominaisuuteen joka sitten sai minusta aika napakan otteen. @rapattutalo onkin menneellä viikolla jakanut useamman pienen tarinan päivien varrelta. Jopa hieman koukuttava toiminto, nyt kun sen maailmaan on päässyt. Josko blogi on välistä hiljainen, niin instagramissa pääset menoomme paremmin mukaan.

Täällä mennyt viikko oli jokseenkin tahmea ja minusta tuntui, että viime viikolla kaikki "kökkö" kaadettiin kannusta tipotellen niskaan. Tiedättekö, kun toisinaan negatiiviset jutut tuntuvat tapahtuvan kuin ketjussa ja mieli ei meinaa millään nousta, saadakseen siitä positiivisesta ajatuksesta kiinni? Mutta onneksi viikon pelastuksena saimme nauttia pidennetystä viikonlopusta ja vapusta, ennen kaikkea yhdessä olosta ja ystävistä. Lasten viikonloppuun on mahtunut vappujuhlien lisäksi syntymäpäiviä ja heidän juhlahumunsa on ajoittain ollut ihan käsin kosketeltavissa. Itselläni taas meni yksi vuorokausi ihan vauvanhuuruisissa tunnelmissa, kun pääsin tekemään tuttavuutta kolme päivää vanhan pienen herran kanssa. Kyllä siinä arki ja pienet vastoinkäymiset unohtuivat aivan kokonaan. 

Vapuksi saimme ystävät, nämä Downshiftaajat, luoksemme kylään ja vappu vierähti tukevasti syöpötellen ja seurustellen. Juurihan tässä pääsiäispöydästä noustiin ja nyt jo poltiin vappukattauksella ;) On tämä elämä yhtä syömistä ja sen todistaa myös lantiolta hiukkasen kiristelevät vaatteet. Pieni ruoka- ja kuntoremontti ei tälle kirjoittelijalle olisi yhtään pahitteeksi. 


 Maukas ja rennon pirskahteleva vappu 2017 kääntyy jo pian toukokuun toisen puolelle eikä aikaakaan kun kirmaillaan jo kesälomille. Tänään paistoi kauniisti aurinko ja käppäilimme tuohon lähirantaan, väistämättä mieleen tuli jo lähenevä kesä ja rantapäivät hieman kevyemmällä vaatetuksella. 

Vapusta alkakoon kesän odotus!

Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun moikkasit!