9.5.2017

Mitä kuuluu remontille? Osa WC

Hip Hei!

Joko olisi aika raottaa ovea remontin kuulumisiin? Tämä remontti on kyllä venynyt aivan käsittämättömän pitkäksi, välillä olemme ihmetelleet itsekin, kuinka rennosti olemme kerrankin pystyneet etenemään. Toki meistä riippumaton tapahtuma, raksaajan rinteessä loukkaantuminen, veti jarrut pohjaan ja muutaman viikon seisaus remontissa tuli suunnittelematta ja vaikutti valmistumiseen. Toisaalta taas olen itse ollut todella aikaansaamaton kaikkien tilausten ja hankintojen kanssa. Enkä tietenkään ennalta osannut ajatella, että mittatilausten toimituksessa kestää aina hieman kauemmin. 

Wc:n suhteen kaikista kauimmin saimme odottaa valumarmorialtaan toimitusta, odottavalle kaksitoista viikkoa tuntuu jo aika pitkälle ajalle ;) Viimein menneellä viikolla saimme altaan ja allaslaatikostot, jotka molemmat tulivat eri toimittajilta ja jännityksellä ne paikoilleen asensimme. Saatuamme laatikoston seinälle saimme huokaista helpotuksesta, kun totesimme tason sopivan sen päälle kuin se olisi siihen tehty. Hanaksi valitsimme mattamustan suoralinjaisen mallin, jonka toimitus oli niin nopea ettemme ehtineet putkimiehelle asennuspäivää kalenterista varata kun hanapaketti oli jo oventakana.

Wc:n remontti toteutui pitkälti alkuperäisen vessasuunnitelman mukaan, jonka pääset kurkkaamaan täältä. Lattiassa ja pöntön takaseinässä on mikrosementti, muuten kaikki seinät on maalattu valkoiseksi. Iso peili vielä puuttuu ja pöntön koteloinnin päälle olen ajatellut tilata valkoista kiveä tai marmoria, kuvissa siis näkyvissä väliaikainen osb-levystä rakennettu ratkaisu. Ja vielä minun pitäisi löytää mustat yksinkertaiset seinäkoukut pyyhkeille.

Itse olen jo miltei valmiiseen lopputulokseen todella tyytyväinen!

Mitäs sinä pidit?

Eteisen remonttiin kurkistetaan toisessa postauksessa, vaikkakin uusi ulko-ovemme on vilahdellet jo instagramin seuraajille @rapattutalo.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus kyllä! 😊 Noissa tilaustuotteissa on välillä uskomattoman pitkä toimitusaika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä, ja jokseenkin aikaisemmin olisi itsekin saanut olla hereillä näiden tilausten kanssa. Remonttitatsi oli mulla hieman hukassa ;)

   Poista
 2. Näyttää tosi hyvältä! Mistä hankitte hanan? Nimimerkillä *pähkäilee juuri LVI-kalusteita*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hanan tilasin lvi-verkkokaupasta, kyllä näissä vaan riittää pähkilyä!

   Poista
 3. Upealta näyttää! Minkä firman mikrosementtiä käytitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juurikin mikrosementin osalta olisi ollut hyvä olla enemmän vertailua alla, mutta tila meillä niin pieni etten kokenut sitä niin tarpeelliseksi...mutta mieheni oli levityksen kanssa ihmeissään ja lienekö asentajan ensikosketuksesta levitykseen vai mikrosemnetin koostumuksesta johtuvaa, ei pinta ole ihan niin tasainen kuin olisin toivonut. Mutta tämä siis betonitaso.fi (counterform).

   Poista

Kiitos kun moikkasit!