12.10.2015

Lastenhuoneen sisustus muutos vuorossa

Lastenhuoneen tai paremminkin pojan huoneen sisustus on ollut pohdiskelun alla tällä hetkellä. Huoneessa tullaan uusimaan seinäpinnat ja harvinaista minulle, taidan kallistua valitsemaan seinälle tapettia. Muutamia valintoja sisustuksen suhteen olenkin huoneeseen jo tehnyt, mm. tapetiksi olen valinnut tuon Ferm Living Grid ruudullisen tapetin. Väritykseltään huone tulee jatkamaan kotimme linjaa: valkoista, vaaleaa puuta, ripaus mustaa ja harmaata. Materiaaleissa valkoista rosoista puuta, kuivuvaneria, ruskeaa nahkaa ja korkkia on jossakin muodossa huoneeseen myös saatava. Uutta ja vanhaa, kiiltävää ja rouheaa rinnakkain.


Nähtäväksi jää pääsenkö projektin kimppuun jo tulevalla lomallani? Projekti alkaa lasikuitutapettien tasoituksesta, tai oikeastaan vanhalta seinältä ammustaulujen paikkatarrojen keräilemisestä. Sormet jo syyhyää hommiin!

Minttu

Kuvat Pinterest.com

//Design house stockholm Wave naulakko //Matto Saana ja Olli //Tapetti Ferm Living //Matto House Doctor

7 kommenttia:

 1. Ihania inspiskuvia!Tuo viimeisen kuvan tapetti on vaan niin ihana <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ferm livingin tapetit ovat kaikki aika kivoja, meille taitaa tulla tuo ruudullinen!

   Poista
 2. Teidän remonttireippauden tietäen me taidetaan jo päästä nauttimaan lopputuloksesta! Ei mitään paineita :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se tahtoo vähän olla, ei me yleensä pitkään jahkailla näissä jutuissa ja lomaakin vielä jäljellä ;)

   Poista
 3. Kivoja inspiskuvia. Mä just eilen postasin meidän tytön uudistuneesta huoneesta :)

  VastaaPoista
 4. Minullakin on ajankohtainen laittaa 2v pojan omaa huonetta uuteen uskoon, jonne ajan myötä pikkusisko muuttaa myös. Olen miettinyt tuota samaa tapettia.. Kiitos hyvästä inspiksestä!

  VastaaPoista
 5. Nuo Fermin tapetit on todella ihania, meilläkin on tytön huoneeseen harkinnassa saman merkin tapetti, jos edes yhdelle seinälle raaskisi. ;) Joensuussa ei vaan taida olla mitään paikkaa, missä saisi käydä katsomassa sävyjä livenä. Mustavalkoisissa ei niin väliksi, mutta roosan ja harmaan sävy ois livenä kiva tsekata. Ihanat inspiskuvat, tulee varmasti taas upea tulos! :)
  - A

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!