6.8.2016

Mökillä

































 Heipparallaa pitkästä aikaa! Meillä on rentouttavat mökkeilyt takan, kun olimme menneellä viikolla muutama yö Hannan perheen kanssa hänen vanhempiensa mökillä. Yösijaksi vedimme vaunun mukanamme, mutta lopulta saimme nukkua siellä kahdestaan kun kaverukset kellahtivat iltaisin parvelle siskonpetiin. Eipä tarvinnu unta houkutella lastenkaan, nimittäin uimisesta ja saunomisesta  täyttyi heidän päivänsä. Oppipa tuo kolmikko uimaankin, välillä kelluttiin selällään, sukellettiin ja taas mentiin myyrää kuten he tapasivat uimatyyliään kutsua ;) Kuvat uimareista jääkööt tietokoneen arkistoon, koska uikkarit eivät pysyneet tuossa vauhdissa mukana ;) Nuorimmasta pellavapäästä, mustikanpoimijasta ehdin sentään muutaman kuvan tallentamaan. Josko vanhempien uimatahtiin ei nuorin vielä mukaan päässyt, mutta leikkeihin sujahti jo hyvin mukaan.

Hyvää ruokaa, luvattoman paljon herkuttelua ja kuohuvalla kilistelyä. Lounaaksi muurikalla paistettuja pinaattilettuja ja jälkkäriksi herkkulettuja kera kermavaahdon ja mansikkahillon. Päivällisen aloittaminen venyi illalla kello kymmeneen, nuotiolla loimutettu lohi oli odottamisen arvoista. Auringon laskiessa taivaalle maalautui kauniin punainen taulu, jota terassilla ruokaillessa saimme ihastella. Siskonpedistä kuului supina yli puolen yön ja heti aamusta herättyä oltiin jo järvessä polskimassa. Mustikoiden ja vadelmien keruuta sen verran, että saatiin loihdittua nutellalla ja tuoreilla marjoilla täytettyä pizzaa. Resepti löytyy K-ruoka lehdestä 3/2016. Namii, suosittelen kokeilemaan.

Kyllä pieni mökkikuume taisi meihin iskeä ;) Kiitos, että saimme viettää kanssanne nämä rentouttavat päivät! 

Minttu

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia mukavalta reissultanne.
    Mukavaa iltaa.

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Kuvista voi kyllä nähdä, että siellä on nautittu kaikilla aisteilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit Anu kyllä niin naulan kantaan, todella nautittiin kaikilla aisteilla ja mukava kuulla että se välittyy kuvista!

      Poista
  3. Hih, luulin jo olevani toisessa blogissa kun näkyi tutun näköinen pikkuneiti ja tutun näköiset kumpparitkin kuvissa. :) Näyttää olleen ihana alkusyksyn mökkireissu ja nam mitä herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Kaksi kameralla räpsijää kun pannaan samalle tontille ni väkisinhän siinä lukijatkin menee jo sekaisin ;) Myöskin ihana ja kaunis neiti kumppareineen ;) Ja herkut ovat kokeilemisen arvoiset, namiis!

      Poista
  4. Ihania kuvia, oli kyllä niin mukavaa :)!! Ensi kesänä sitten uusiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä ei oo vielä kunnolla väistynytkään ja täällä jo haaveillaan ensi kesän uinneista tällä rannalla ja saunasta ja seurasta ennenkaikkea!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!