20.10.2015

Hih hi hi hii....

Täällä hymyilyttää ja kovasti, nimittäin blogini on ottanut yhden askeleen eteenpäin! Huomasitko jo, sivubannerista? Rapatun talon elämää on liittynyt osaksi Indiedays Inspiration perhettä. Mahtavaa olla osa jotain suurempaa! Uskon tämän avaavan blogilleni ja minulle monia uusia juttuja ja mahdollisuuksia, tuoden kenties uusia lukijoita ja yhteistyökuvioita sekä lisäten yhteenkuuluvuutta  muiden bloggareiden kanssa. Näin ne asiat rullaavat eteenpäin, minulla on mahdollisuus kehittyä ja saada tukea tarvittaessa. 

Indiedays on Suomen suurin blogiyhteisö ja blogit on jaettu kahteen teemaportaaliin, living & lifestyle ja Styles & Trends. Rapatun talon elämää löytyy (yllätys, yllätys ;)) tuolta Indiedays Living & Lifestyle -portaalista. Josta Indiedaysin sivuilla sanotaan näin: "Living & Lifestyle -portaalissa jaetaan laatutietoisten ja perheellisten nasiten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä." Jotakuinkin näistähän sitä siis edelleenkiin kirjoitellaan! 

Tämä kauneutta rakastava perheen äiti kuvaili sunnuntaina olohuonetta auringon säteiden syleilyssä, hymy huulillaan ja lanteita keinutellen! Olohuoneessa (ja pitkin koko taloa) majailee nuorimmaisen huoneen kamppeita, koska lastenhuoneen remontointi on päässyt alkuunsa. Ihan kivastihan tuo kirjoituspöytä olohuoneeseen sopii, kylläkin aika täyttä siellä tällä hetkellä on.Blogini kautta olen jo nyt saanut paljon uusia tuttavuuksia ja haluankin kiittää isosti teitä kaikkia lukijoita ja kommenttejanne, ilman teitä ja niitä tämä touhu olisi aika irrallista ja tylsää. Iso kiitos ja lämmin halaus kun olette siellä! Blogi jatkaa normaalisti samassa osoitteessaan kuin ennenkin, eli lukijana sinun ei tarvitse kuin jatkaa samaan malliin ;) Ja kyllähän tässä kohta olisi jo kiitosarvonnan paikka ;) Pysyhän tarkkana linjoilla!

Terkuin,

Minttu

8 kommenttia:

Kiitos kun moikkasit!