1.10.2015

Retkellä omassa huoneessa


Mrs M:n huoneesta lähti menneellä viikolla sänky uudelle omistajalleen ja poju siirtyi patjalle oman huoneensa lattialle, väliaikaismajoitukseen. Ajattelin tuottavani pettymyksen kertoessani, ettei uutta sänkyä ole vielä päätetty ja ettei se toiveista huolimatta tule olemaan parvisänky, mutta toisin kävi. Markkinoin tämä lattiapedin "retkeily" teemaan, surautin synttäreiden jälkimainingeissa nimpparilahjaksi tämän kauan mielessä muhitelleen tiipii teltan ja valmista. Vastaanotto oli loistava, meillä leikitään nyt retkeilijää.

 Kertoessani retkeilijälle, etten vielä tiedä millainen uusi sänky tulisi olemaan, pojun toive oli vaatimattoman kaunis: "Onhan siinä kuitenkin yhtä pehmeä patja kuin entisessä sängyssä?" Pystyin lupaamaan, nimittäin entisellä patjalla mennään ;) Vihdoin tällainen teltta mahtuu huoneeseen, saa nähdä miten kalusteita pyörittelen uuden sängyn saapuessa huoneeseen. Mielessä onkin jo visio tulevasta sängystä, ja taidamme tehdä sen itse. 

Tiipii on tehty vanhoista Ikean verhoista ja keppeinä harjanvarret, jotka totesin hieman liian lyhkäsiksi. Vinkkiä tiipiin kaavoihin otin täältä

Minttu

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia - ja taatusti retkielämä maistuu, kun on noin kiva telttakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on tosiaan retkeilty nyt! Teltassa on piirrelty ja tehty karttoja, luettu seikkailukirjaa ja innostuttu taas vaihteeksi kirjoista aivan uudella temmolla.

   Poista
 2. Ihana huone ja kyllä mullekin tuolla retkeily kelpaisi ;). Kahvitellaanko joku päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olet ollut mielessä ja kalenteria sillä kahvittelu silmällä tarkkaillukin. Eli ehdottomasti kahvitellaan!

   Poista
 3. Voi, kuinka hieno teltta ja kiva huone muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää huone onkin nyt tulevien muutoksien kourissa! Kiva näinkin mutta toimivuutta ja pintojen kunnostusta huone kaipaa!

   Poista
 4. Mahtava teltta ja voin kuvitella kuinka kiva siellä on nukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukuttu tuolla teltassa ei vielä olekkaan, olen odotellut että milloin hän sitä ehdottaa! Hyvät on unet tullu retkeilijälle teltan vierellä, siellä aina illalla kirjoja lueskelee teltan sisällä, varpaat vaan vilkkaa ulkopuolella.

   Poista

Kiitos kun moikkasit!