5.10.2015

Kumpparilöytö syksyn sateisiin

Mukavaa alkanutta viikkoa ystäväiset! Myrsky ja viikonloppu ovat takanapäin ja rentoutunein mielin sain aloittaa viikon tänään. Olin ystäväni kanssa minilomalla Helsingissä. Lähdimme lauantaiaamuna klo 5.00 kohti juna-asemaa suunnitelmissa olla perillä jo hyvissä ajoin ja nauttia oikein pitkän kaavan mukaan brunssia ja ostoskatuja ennen hotellille leiriytymistä. Noh, kuinkas meille kävikään? Myrskyn seuraukset yllättivät, aamulla uutisia lukiessa katsoin että osan matkasta teemme bussilla, puiden kaatumisista johtuvien ratarikkojen vuoksi. Matkaan siis pääsimme lähtemään junalla ja bussiin vaihto seurasi reitin puolenvälin kieppeillä. Emme kuitenkaan ehtineet matkustaa kuin vajaan tunnin ja junamme törmäsi raiteille kaatuneisiin puihin, hajoten radalle siihen paikkaan. Kassit olalle ja koko matkustajakunta metsään! Rämmimme metsän poikki ison tien varteen, josta bussi nouti meidät kyytiinsä ja matka jatkui! Tässä vaiheessa ei voinut kyllä muuta kuin ottaa huumorilla ja todeta saaneensa veturin syyssäästö hinnoilla ihan ilmaisen ruskaretken kaupanpäällisinä ;) "Lompsin, lompsin jalkapatikalla....!" Kympin ratikalla ei sitten köröteltykään, vaan lopulta olimme neljä tuntia myöhässä aikataulusta perillä ja suuntasimme suoraan hotellille. Onni onnettomuudessa ettei tietääkseni kenellekään matkustajalle sattunut mitään ja kaikki joiden kanssa minä juttelin ottivat positiivisin ja rakentavin mielin vastaan matkan muutokset.

Täällä on varustauduttu syksyn sateisiin uusilla kumppareilla. Löysin boozt.com verkkokaupasta bisgaardin lasten kumisaappaat ja nappasin sieltä itselleni kumpparit koossa 39. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut siistimmistä, "city" kumppareista noiden keltaisten, mustikan sinisin pilkuin koristelluin Nokian Hai saappaiden tilalle. Ja nämähän menevät vaikka hameen kanssa!


Uusista kumppareista huolimatta en sateita odottele. Kuiva ja kylmä ilma sopii minulle paremmin ja sellainen taitaa tänne itäiseen Suomeen olla tulossakin!

Mukavaa alkanutta viikkoa,

Minttu

2 kommenttia:

 1. Huih, onpas ollut seikkailu teidän junareissu! Onnea uusista kumppareista, mulla ne on olleet jo monta vuotta hankintalistalla, mutta en vaan ole mukamas löytänyt mieleisiä, vaikka ei pitäisi olla hirveästi merkitystä millä lompsii pahimmassa kurasäässä. ;) Nuohan on suoraan hyvännäköiset kumpparit! :) (Ja hieman ihastelin myös noita Vimman leggareita...)
  - Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin etsin mustia "saapasmaisia" kumppareita, jotka olisivat ihan katu-uskottavatkin ja hinta vielä suht järkevä! Näissä täsmäs kaikki ;) ja vimman lettilegginsit on mun ihan suosikit, varsinkin töissä!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!