25.10.2015

Makuuhuoneen syksyisempi sisustus

Makuuhuoneessa sänkymme verhoutui hivenen tummempiin sävyihin kuin kesällä. Olemme nukkuneet viimeiset kuukaudet valkoisissa pellavaisissa pussilakanoissa, pesseet lakanat ja kuivuttua sujautettu takaisin sänkyyn. Pellavaiset ja trikoiset pussilakanat ovat tällä hetkellä suosikkeja, mukavimman tuntuiset ja ennen kaikkea helppohoitoisimmat. Ei silitystä eikä mankelointia! Ennen kun en omistanut vielä yksiäkään pellavalakanoita, enkä trikoolakanoita, suosikkini olivat nämä Marimekon puuvillaiset. Edelleenkin nämä miellyttävät silmää, sopivasti pitsisen herkät, olematta kuitenkaan ihan yltiö "romanttiset" ja hyvinpä tuo unikin näissä vielä maistuu ja iholla mukavalle tuntuvat!Makuuhuoneen syksyisempi sisustus syntyy mielestäni päivittyneistä pussilakanoista ja haarmaasta päiväpeitosta, joka pääsi pitkästä aikaa käyttöön, sekä yöpöydälle kerätyistä syksyisen punertaviin sävyihin kuivuneista hortensian oksista, jotka viimein napsin ulkoruukuista sisään. Sängyn toiselta laidalta, componibilin päältä, otin yövalon pois ja siirsin vaihteeksi sen lipaston päälle. Kummasti keveni ilme tuolla pöydällä, kokeillaan pärjätä nyt vain yhdellä valolla ja ihaillaan toisella yöpöydällä vaihtuvaa kukkaloistoa. 

Onko teillä muilla suosikkeja tai tapana kierrättää sängyssä samaa suosikiksi muodostunutta pussilakanasettiä taukoamatta, miltei kyllästymiseen asti, kunnes löytyy seuraava suosikki? Meillä taidetaankin seuraavaksi sänkyyn vaihtaa kuusikossa pussilakanat, se tietääkin jo sitä että ollaan yhden askeleen lähempänä joulua!

Minttu

4 kommenttia:

 1. Kaunis sisustus makkarissa ja upea tuo päivänpeite! Hortensiat on nätit ja itsekin tykkään kukista makuuhuoneessa. Rauhoittavat sävyt.
  Minä pidän myös Marimekon lakanoista, koska ne ovat niin miellyttävän tuntuiset.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis makkari, heti tekis mieli sisustaa omaa! Kiva matkakaukkuyöpöytä.

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Mä juuri postasin tänään meidän uudesta tuplapeitosta ja lakanoista! Näistä tulee varmasti lempparit: http://www.beautyoflife.fi/2015/10/mita-tulee-huomioida-kun-sanky-on.html

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Onpas kyllä vaikuttavat nuo seinällä olevat kuvat :)

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!