28.9.2015

Neiti seitsemän veen juhlat

Juhlan humuinen viikonloppu on takana. Ilolla ja onnellisuudella täyttyi viikonloppumme, kun saimme rakkaita vieraita talon täydeltä. Perheet, kummit ja sukulaiset...olihan meitä miltei neljäkymmentä, kun lasketaan kaikki lapset ja aikuiset ;) Olen kiitollinen kun sukulaisia saapuu pitkänkin matkan takaa juhlimaan ja jakamaan tuon päivän ja onnen kanssamme. Minulle niin tärkeää, kun ikävä rintakehässä aika ajoin kaivertaa vähän liiankin kovasti. Meillä majoittuikin viikonloppuna seitsemän henkeä ja aitta jäi vielä majoittujia vaille. Ja yhdet "ryökäleet" tekivät ylläri-pyllärin ja olivat ottaneet huoneen hotellista, porhalsivat taksilla pihaan hiukka ennen juhlia. Voi jymy, kun mua taas jymäytettiin. Mukava yllätys ja hyvin siinä onnistuivat ;) Eilen viimeisten vieraiden lähdettyä olo oli kyllä aikas tyhjä. Ikävä ei onneksi pääse tällä kertaa kovinkaan suuriin mittasuhteisiin, sillä muutaman viikon päästä häämöttävällä syyslomalle me taas nähdään.

Mutta mitäs nämä kuvien herkut onkaan? Suolainen juhlatarjoilu koostui kinkku-, tonnikala- ja kanakolmioleivistä sekä karjalanpiirakoista. Makeannälkää helpotettin suklaabrowniella (jonka ohjeen kirjoittelin aikaisemmin tänne), valkosuklaa-mustikka täytekakulla ja suussa sulavalla baileyskakulla. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä osasin arvioida menekin niin että kaikki tarjottava teki kauppansa, tänään söimme kakusta viimeiset palaset. Yleensä saan pyöritellä viimeisiä kakkusia vielä usean päivän juhlien jälkeen. Baileyskakku oli kyllä oma suosikkini, slurps. Jos ohjetta kaipaatte niin vinkatkaa.

 Kaverisynttärit ovat vielä tuloillaan ja eilen saimme kutsuviestit lähetettyä ja muutamat kortitkin askarreltua. Mielessä muhittelee ajatukset niillä juhlilla tarjottavista herkuista? Ja mitäs ohjelmaa sitä keksisi? Voisikohan sitä askarrella yhdessä jotain? Olisiko hyviä vinkkejä heitellä sieltä ruudun toiselta puolelta?

Sellaista juhlahumua tänne, oikein tervetullutta syksyisen synkistelyn sijaan!

Minttu

6 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea sankarille! Upeat juhlat ja niin herkullisen näköiset tarjoilut, nam.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sankari kiittää onnitteluista! Herkkuja onkin tullut nyt syötyä ihan urakalla...täytyy jo alkaa stoppailemaan.

   Poista
 2. Onnea pienelle :). Aivan ihanan näköiset juhlat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neitonen kiittää <3 Oli taas ikimuistoiset juhlat, näistä jää kyllä niin lämmin ja hyvä olo pitkäksi aikaa.

   Poista
 3. Ihanan näköiset tarjottavat ja koristelut! :) Baileys-kakun ohje kiinnostaisi, juomana toimii niin kovin hyvin. ;)
  - A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä muistaa rustailla kakun ohje! Ja jos aikaisemmin sitä jo kaipailet niin laita sähköpostia, laitan ohjeen sulle tulemaan! Ja todellakin, toimii juomanakin ;) Nams. Tuollahan tuota jämää olis jääkaapissa!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!