21.9.2015

Tyyny ontelokuteesta neuloen

Valmistuihan se viimein loppuunsa asti! Minulla on aina automatkoilla tapana väkertää jotain apukuskin paikalla. Tämän ontelokuteesta neulotun tyynyn sain neulomisen osalta valmiiksi jo kesällä, mutta tuo kankaan ompeleminen toiselle puolelle otti hieman kauemmin aikaa. Oli vaikea löytää juuri oikean sävyistä kangasta, joka mätsäis kuteen kanssa ja lopulta tuloksettoman etsimisen jälkeen päädyin tähän miltei mustaan Ikean paksuun puuvillakankaaseen. Eikä se loppujen lopuksi kovinkaan paljoa tummuudellaan riitele. Tyyny on nopea tehdä, minulla oli käytössä 10mm pyöröpuikot ja silmukoita puikoilla yhteensä 45. Tyyny on valmiina 50x50cm. Mukavan rouhea tästä tuli, tuo sopivasti erilaista struktuuria pellavaisten tyynyjen joukkoon.

Minttu

8 kommenttia:

 1. Nätti on! Pitäis itsekin ryhdistäytyä neulomusten kanssa. Kun tekis mieli, mutta ei saa lankoja etsittyä kaapista :). Kerrankin, kun ne olis vielä suht helposti löydettävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onhan nuo kässäilyt niin rentouttavaa puuhaa kun vaan tosiaan malttaisi asettua tekemään ja pääsisi alkuun!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on ollut kovasti nyt lattiatyynynä käytössä!

   Poista
 3. Oon ostanut yhden tuollaisen tyynyn ja mietinkin et vois itse tehdä muutaman lisää :). Ihana tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä nopea ja helppo, eikä kuteille kyllä paljon hintaa per tyyny jää! Meiltä puuttuukin tuollainen suloinen karvainen nukkuja tyynyn päältä ;)

   Poista
 4. Kaunis! Ja mikä tuo ihana korkea kaappi on??Ooh! En ole mielestäni aiemmin nähnyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se S varmaankin näkynyt ja vilahdellut täällä aikaisemminkin! Se on todella vanha kustavilainen kaappi, J ostanut antiikki kaupasta aikoinaan! Se on kyllä aikas ihana minustakin!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!