11.9.2015

Perjantai

Se olis perjantai ja todella kaunis sellainen! Väsynein fiiliksin, vähin yöunin ja paikallaan junnaten tuntui tämä perjantai käynnistyneen. Otsa monella kurtulla hoidin kauppa-asiat työpäivän jälkeen, pakkasin vaunua viikonloppua varten ja kyttäsin samalla kelloa, milloin olisi aika lähteä harrastuksiin vienti reissulle kaupunkiin. Vähin syömisin, puoliväkisin omat urheiluvaatteet päälle kiskoen ja seuraavasta aikataulusta hieman myöhästyen. Lopulta tyttö telinevoimistelussa ja oma harrastushetki käsillä. Voin todeta, että: "Kyllä kannatti ottaa tuo aika itselle!" Omat olotilat paranivat kuin napista painaen lenkille päästyäni. Aurinkoisen kaupungin rantoja juosten, sykkeet maksimiin rappustreenissä vetäen ja kaupungin vilskettä ulkopuolelta seuraten tuli fiilis kuin olisin aivan toisessa kaupungissa, lomalla. Lopulta tajusin, että juuri sitä lenkkiä ja ajatusvivun kääntämistä positiivisen puolelle olin kaivannut. Pakkaamiset vähän viivästyi ja caravan pääsi liikkeelle oletettusta aikataulusta pari tuntia myöhästyen, mutta mitäpä siitä, yli puolet leppoisampi seuralainen istuu nyt mukana ;)

Meillä on perinteinen metsästys ja marjastus viikonloppu ja odotan kovasti lasten kanssa yhdessä puuhailua. Me tytöt ollaan vähhän ahkerampia marjanpoimijoita ja noi pojat vähän kovempia metsien samoilijoita ja seikkailijoita! Pienin mies on suurimman osan ajastaan leikin maailmoissa, tupsahtaa nurin joka mättään kohdalla ja välistä makoilee pitkiäkin aikoja varvikossa puiden latvoja katsellen. Typy puolestaan tutkii tarkasti kivet ja kannot, ottaa lemmikikseen kaikki elävät ötökät ja kerää urakkatahdilla marjoja kun npoimimisen makuun pääsee (vai lienekö marjapuuron makuun pääsee ;)). Näin, jos vanhat merkit paikkansa pitää. Majan rakennusta, nuotioherkkuja ja yhdessä oleilua, muunmuassa niistä on tämä viikonloppu tehty. Kuvat eivät hirveämmin viikonloppuumme liity, muutoin kuin että olohuone sai jäädä oleilemaan itsekseen!
Oikein mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolen! Ja muistakaa ottaa välillä edes pieni hetki omaa aikaa, siihen ei loppujen lopuksi paljon tarvita.

Minttu

12 kommenttia:

 1. IHANAT kuvat! Niin hienosti sopii tuohon nurkkaan myös Hayn tuoli! Ja voin niin hyvin kuvitella Mr. M:n makoilemassa mättäällä jossain aivan muualla ajatuksissaan. Tuon pojan tunnen <3! Marjastus- ja metsästysonnea sinne! Täällä ei ole pitkästä aikaa juuri mitään suunnitelmia viikonlopuksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos IHANA! järjestys olohuoneessa on näin aika kiva vaihteeksi! Vaikkakin sohva tulee aika lähelle uunia, mut tuo nurkka taas paljon paremmin käytössä nyt! Nauttikaahan viikonlopusta!

   Poista
 2. Mukava ja aurinkoista viikonloppua metsään! Oispas ollut kiva liittyä seuraan, harmi kun työ sotkee tuota vapaa-ajan viettoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J <3 enemmän kuin mieluusti oltaisiin otettu teidän perheen seura vastaan! Ja läpytelty illalla vähän korttia!

   Poista
 3. AIvan ihanat kuvat <3 Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja viikonlopun viimeisiä nautintoja sinne myös <3

   Poista
 4. Hyvä muistutus, hieno kollaasi ja muutenkin upeat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Kaisa, välillä kun ei edes tiedä mikä sen otsakurtun oikaisisi ;) kiire ja aikataulut sen usein saa aikaan! Tällä kertaa se löytyi liikunnan parissa!

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Itsellä on usein sama homma, että lenkkipolulla mieli piristyy... :) Voi miten mukavat viikonloppusuunnitelmat ja toivottavasti marjasaalistakin löytyi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjasaalis jäi niukaksi ;) Mutta tosiaan tuo liikkuminen tekee niin ihmeitä, vaikka puoli väkisin sinne itsensä joskus raahaakin!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!