2.9.2015

Pieniä muutoksia


Mrs M:n huoneeseen ei ollakaan vilkaistu pitkilleen, eipähän täällä muutoksiakaan juuri ole tapahtunut. Pallovaloissa pallot vaihtuneet värikkäämpiin ja sängyn päällä uusi tyyny, jonka sävyt ja kuvioiden muodot sopivat täydellisesti tähän huoneeseen. Pienesti muutosta on kylläkin tulossa, nimittäin tämä hyvin palvellut sänky on löytänyt uuden omistajan ja meidän täytyisi ruveta miettimään mitä sen tilalle. M:n toive on parvisänky ja minähän tietenkin hyväksyn vain J:n tekemän, saa nähdä millaiseen ratkaisuun päädytään. Itselle mieluisin (ja helpoin) vaihtoehto olisi runkopatja sänky. 

Muutosta kaipaisi myös tuo pilkullinen seinä, sillä pilkkutarrat ovat kivasti lähteneet liikkumaan sängyn kohdalta ja seinä on tarroista suht tahmainen. Meillä on ollut ajatuksena kokeilla lasikuitutapeton tasoitusta ja mahdollisesti tälle seinälle tulisi tapetti. Tiedän jo minkä tapetin tahtoisin, ja se on harvinaista se ;)

Nähtäväksi jää millaiseksi huone vielä muotoutuu!

Minttu

12 kommenttia:

 1. Oon aikaisemminkin ihastellut tätä huonetta, tämä on todella ihana! Ja jännä kuinka pienillä muutoksilla saa päivitettyä ihan uudenlaisen ilmeen. Really nice! :) Minkä merkin tuo ihana uusi tyyny on?

  - Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikkaalta näyttää! Onko M:kin ryhtynyt lampaiden sijaan laskemaan noita tarroja? Meidän pilkkuseinä näytti ihan samalta :)

   Poista
  2. Kiitos Anu! Tosiaan ei kovin suuria muutoksia ole tässä huoneessa tapahtunut, pienellä saa kuitenkin uuta fiilistä aikaan. Tällä kertaa inspiksen antoi tuo uusi tyyny, joka on siis Jyskin mallistoa ;)

   Poista
  3. Hanna, samat on harrastukset kuin A:lla nukkumaan käydessä! Pilkut liikkeelle!

   Poista
 2. Löysin sattumalta blogiisi :) Kivan ja raikkaan näköinen huone. Piti etsiä, miltä se aiemmin näytti. Tosi onnistunut huoneen muutos pienillä asioilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Muutoskiahan ei juurikaan ole tapahtunut, pientä piristystä ja raikastusta vain!

   Poista
 3. Täällä on myös edessä nuoremman tyttären huoneen muutos. Jospa isäntä saisi tänään irrotettua listat niin pääsisin repimään tapetteja irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutoksen kuvia siis odotellessa! Milloinhan sitä ite pääsis tän huoneen kimppuun? Ehken loka-marraskuussa vasta! Joko siellä tiedetään tuleva tapetti?

   Poista
 4. Voi miten viihtyisä huone. Tämän suuntaisesta itse haaveilen pojille, heidän huone on maalattu kolme vuotta sitten harmaalla, joka seuraavana päivänä luonnonvalossa osoittautuikin vaaleansiniseksi... joten meillä on vaaleansininen huone ja tuntuu ettei oikein mikään sovi siihen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kyllä niin vaikea sävy, taittaa helposti toiseen sävyyn liikaa. Huoh. Kyllä vaaleansiniseenkin sopii, kun laittaa vaan käymään. Ja tuskaisimpina päivinä ei vilkuile luonnonvalossa laisinkaan ;)

   Poista
 5. Ihana tämä sun blogi:)en malta odottaa että saadaan sängyt haettua uuteen kotiin.olen lapsille näyttänyt sänkyjen kuvia ja molemmat toivovat vain kuvien kettua itselleen:D t:Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat pienet toivojat ;) Teidän läheltähän näitä kettuja saa ;) Tämä viekkaus on meidänkin lasten suosiossa, viimeksi metsäretkellä mukana menossa. Minä en ole vielä uskaltanut kertoa että sänky vaihtaa kohta omistajaansa ;) Pitäisi keksiä pian jotain tilalle!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!