9.9.2015

Syksyä olohuoneeseen

Niin se vain syksyiset asiat hiipivät jo sisustuksen puolelle. Kanervan sävy, murrettu liila, on minulle niin yhtä kuin syksyn väri. Tähän asti kanervan sävyt ovat näkyneet olohuoneessa tasan calunoissa jo useampana vuonna ja etsinnässä ovat olleet pellavaiset tyynynpäälliset juuri oikeassa liilan sävyssä. Hento, harmahtavaan murrettu sävy olisi juuri se oikea. Saa vinkata jos ken tietäisi mistä tällaisia tyynynpäällisiä voisi löytää?Uuniakin olemme jo lämmitelleet ja juoneet useampana iltana teetä, kynttilän valossa ja varpaat viltin alle piilotettuina. Harmaan muhkean viltin löysin kesällä H&M home liikkeestä ja se on osoittautunut täydelliseksi, tarpeeksi lämmin ja pörröinen kutittamatta paljastakaan ihoa. Sävykin miellyttää omaa silmääni kovasti. Näin meillä on nautittu syksystä sisällä, kuinkas siellä?

Minttu

13 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta <3 viltti näyttää rosi pehmoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä se kyllä onkin, ihanan pehmoinen ja lämmin!

   Poista
 2. Ihanan pehmeän näköinen tuo torkku :)

  VastaaPoista
 3. Täydellinen sävy tuossa torkkupeitossa! Mulla on samat suosikit syksyväreihin, juurikin kanervan/liilan sävy kiehtoo mua lähes joka syksy. Kotiin ei ole tosin syksy saapunut vielä lainkaan, vaatekaappia lukuun ottamatta, jonne syksyisin eksyy yleensä jotain viininpunaista (tällä kertaa valtava kaulahuivi, niin valtava että menisi torkkupeitostakin). ;) Ihanasti kävis teidän sävymaailmaan kanervan sävyt, se on niin kiva harmaan kaverina. :) - Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, unohdin kommentoida että Linumilla on liilan sävyisiä pellavatyynyliinoja, tosin liilan sävy taittaa mun makuun jopa liikaa vaaleanpunaiseen. En oo varma olisiko HB:ssa niitä Joensuussa, mutta ylipäänsä täydellistä kanervan sävyä on tosi hankalaa löytää tekstiileissä.
   - A

   Poista
  2. Kiitos, nuo Linumin olis mun makuun aikas täydelliset! vinkki olis siis oikein tarpeen! Ja tosiaan noita isoja huiveja voi ihan hyvin käyttää vilttinäkin! Minulla haaveissa joku ihana syksyinen neulepaita ja ruskeat maiharit! Seuraavaksi siis vaatekaapin syksyiseen päivittämiseen ;)

   Poista
 4. Oli miten kaunista! Minäkin pidän liilasta paljon ja olen ostanut sitä joka syksy vanhemmalle neidille vaatteiden muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun väri ei liila muutoin hirmuisesti ole! Ihan muutamia vaatteita meillä liilana löytyy, vaikkakin hyvin varmasti sävyihini sopisikin!

   Poista
 5. Tuo printti on sävyiltään just täydellinen syksyyn! Ja ihana vilttilöytö. Pitäs itsekin kaivella tuolta tyynynpäällisiä vaihtoon, niin kauan ovat samat olleet jo käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Printti on kyllä just passeli! Kesän se lepäsikin tuolla työhuoneessa ;) mulla nuo tyynynpäälliset vaihtuu vähän väliä! levoton?

   Poista
 6. Kaunis viltti! Ja onpa muuten ihanuus myös tuo printti kehyksissä♥ Täälläkin viltit ovat jo kovassa käytössä ja takkaakin on polteltu pariin otteeseen:) Syksy on saapunut! Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää printti on kyllä todella kaunis ja värit sopivat syksyyn! Nautitaan nyt syksystä kun se kauneudellaan meitä hemmottelee!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!