6.9.2015

Toiset ovat ahertaneet ja toiset vaan laiskotelleet

Olipahan pitkilleen viikonloppu etten tehnyt sitten yhtikäs mitään! Perjantaina töiden jälkeen nopeasti käännyin kotona tamineiden vaihdolla sekä ripsarin paikkailulla ja suuntasimme kohti perinteeksi muodostunutta sadonkorjuujuhlaa. Juhliminen aamuyön pikkutunneille asti takasi launtaille väsyneen ja aikaansaamattoman olotilan, josta meinasin jo ahdistua kunnes päätin ansainneeni viikonlopun tekemättä yhtikäs mitään. Kimalaiset sen sijaan ahkeroivat minunkin edestäni, syyshortensioissa kävi hirmuinen surina. Kauniisti päiväpäivältä punertavimmiksi muuttuvat nämä hortensiapensaat. Ylättävän paljon ovat kasvaneet ensimmäisessä vuodessa ja kukkien määräkin on mielestäni suht runsas. Riittääpähän mettä ahkeroijille ;)
Rentoilun ja löhöilyn jälkeen onkin hyvä suunnata tulevaan viikkoon, josko ne kotihommatkin tulis paremmin arkipäivien aikatuluissa hoidetuiksi ;) 

Minttu

7 kommenttia:

 1. Onpas niin kaunis ja kasvanut hurjasti! Ehkä meilläkin vielä joskus ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teilläkin vielä joskus! Hirmuista vauhtia nää kasvaa, ainakin tällä maaperällä! Hyvät on mullat siis ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niin on, mutta silti siitäkin tahtoo aina tulla vähän morkkis. Miettii et mitä kaikkea olisikaan saanut eteenpäin jos olisi saanut edes jotain tehtyä ;) Ei osaa antaa itselleen lupaa, vaikka se olisi niin tärkeää pysähtyä vain olemaan välillä.

   Poista
  2. Juuri näin! Se on tosi tärkeää!! Mul kans tuli ennen morkkis, mutta onneksi tajusin sen olevan paljon tärkeämpää, että saa antaa keholle lepoa kuin se että "saa jotain tehtyä"!! Ne tehtävät asiat eivät lopu ikinä, mutta jos kropalle ei anna tarvittavaa lepoa niin se voi sanoa kaput!

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja kyllä sitä välillä pitääkin laiskotella. :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pikkuhiljaa opettelen sitäkin taitoa, saa nähdä tuleeko elinikäinen oppimisprosessi ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!