27.9.2015

Vaaleat hiukset

Hoitoaine joka
Minusta vaaleahiuksinen? Kieltämättä vaihtelu virkistäisi ja olisi enemmän kuin tervetullutta kutrejani ajatellen. Olen aika kyllästynyt nykyiseen, välillä tekee mieli leikkuuttaa hiukset radikaalisesti lyhyemmäksi, välillä mielessä pyörii ajatus vaaleammasta ja luonnollisemmasta hiusväristä. Silti samalla kuontalolla vaan mennään. J:lta jos mielipidettä kysytään, vastaus on aina sama: "Tumma ja mahdollisimman pitkä!" Tummalla ja pitkällä on useampi vuosi menty, liukuvärjäys on ollut ainoa uudistus, joka hiuksilleni on tehty. 

Sain Garnierilta yhteistyön merkeissä uutta Nutrisse Truly blond vaalennussprayta, jonka luvataan vaalentavan luonnollisesti kuin auringon hehku olisi käynyt hiuksilla. Olenkin muutamana iltana huolettomasti  suihkauttanut vaalennettuihin latvoihini tuota sprayta ja kirkastumista suortuvissani on huomattavissa. Pahoittelen hieman tärähtänyttä kuva, mutta sävy ja vaalentuneet hiukset tulevat kuvasta kuitenkin hyvin esiin. Suihkeen parhaimman hyödyn uskon kuitenkin saavutettavan kokonaan vaaleisiin hiuksiin käyttäen. Helppo ja vaivaton kirkastus, luonnollista vivahdetta antava vaalennus. Garnierilta on tullut myös uusi hoitoaine vaaleille hiuksille, jonka luvataan taistelevan hiusten keltaisuutta vastaan. "Ylläpidä vaaleaa sävyä hiuksissasi, ilman keltaisen vivahdetta." Loistavaa että vaaleiden hiuksien ylläpitoon on saatu hieman hellävaraisempia tuotteita kuin ainainen peroksidi vaalennus!

Kokonaan vaaleahiuksista minusta siis ei vielä ole tullut, mutta edelleen muutokset mielessäni muhittelee. Keikkea on ollut, vaaleasta mustaan ja ruskeasta punaiseen, lyhyessä hiusmallissa viihdyin useamman vuoden ja vasta lasten saannin jälkeen kasvatin nykyisin pitkän ja helpon mallin. Oma värini olisi se suomalaisen maantien väri ;)Minttu

6 kommenttia:

 1. No ohoh! Siehän oot siellä muuttunu, tunnistanko vielä, kun seuraavan kerran nähdään? :) hyvä täältä huudella, kun itse ei uskalla ikinä mitään muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kait mie nyt niin paljoo oo muuttunu? Lupaan että tunnistat muutaman viikon päästä ;) Skypetellessä suortuvat takaa ei tulekkaan näkyviin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Silti siihen vaan kaipaa muutosta ja leikkauskaan ei pahaa tekis latvoille. Tää suihke on tosi kätevä, nopeasti ja helposti pientä uudistusta.

   Poista
 3. Onpa kaunis tuo liukuväri, heti ihan eri näköinen tukka! Oman liukuvärini oon jo värjännyt piiloon mutta mulle ei tullut noin onnistunutta sävyä vaalennuksessa siihen. Nyt alkaisi taas vähän kutkutella kun muutoin oon "tukkanössö", aina tumma ja pitkä, ei radikaaleja muutoksia. :D
  - A(nu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla oli liukuvärjäys tukassa jo kesältä, mutta tää suihke teki kivasti vielä vaaleampia kohtia ja elävyttä liukuvärjäykseen. Aina kun laitan tyvivärin, niin toki osa tarttuu pestessä tänne vaaleaan. Suihkeella saa taas vaalennettua latvoja helposti uudelleen. JA aika tukkanössö minäkin oon! (Hauska sana!) Tumma ja pitkä on oikein loistava!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!