23.9.2015

Makuuhuone

Kun on muutama myöhäisempi lähtö töihin, niin ehtii pedata sängyn ja jopa valoisalla ottamaan makkarista pari kuvaakin! Täällä ei muutoksia paljon ole tapahtunut, minun componibili siirtyi neidin kampauspöydäksi ja yöpöytäni virkaa toimittaa tällä hetkellä kaksi vanhaa, valkoiseksi maalattua, matkalaukkua. Makuuhuoneessa vaatekaappina toimii vanha iso talonpoikaiskaappi, joka on hieman huonokuntoisen  näköinen, ainakin maalipinnaltaan kaipaa ehostusta, ja siksipä se ei kuvissa nyt vilahdakkaan ;) Tiedän jo millä tulen kaapin entisöimään ja lupaan ennen ja jälkeen kuvat!  Me molemmat haaveillaan myös uudesta sängystä, mutta pirhana kun ovat niin tyyriitä! Patjat olisivat joka tapauksessa jo uusilla ja haaveissa olisi vaihto runkopatjasänkyyn. Tämän vanhan sängyn rungon tilalle kaivattaisiin myös uudistusta, vaikkakin se ajaa virkaansa edelleen moitteettomasti. Kokemuksia hyvistä sängyistä/patjoista otetaan siis vastaan ;)

Minttu

8 kommenttia:

 1. Jenkkisängyt ovat ainakin pehmeitä, että jos tykkää jämäkästä ja kovemmasta patjasta niin runkosänky kannattaa hankkia. Meillä on Kauhavalaisen Unicon valmistamat runkosängyt jämäkällä patjalla ja petari sitten vähän pehmeämpi. Ollaan oltu tyytyväisiä. Nukkumaleveyttä 180cm (2x90cm) niin mahtuu yöllinen lapsivieraskin mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen 180cm leveä olisi kyllä todella ihana, meilläkin välillä sängyssä yöllä pötköttelee kahdeksat koivet ;) Ja oikeastaan tuollaista jenkkisänkyä ollaan mietittykkin! Kiitos vinkeistä, helpottavat huomattavasti kahlausta sänkyjen valinnassa!

   Poista
 2. Ihana makuuhuone ja ihanan vaalea <3 Mikä pussilakana tuo on? Kaunis pinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussilakanat ovat Annon pellavaiset lakanat, valkoisina. Ihana pinta tulee varmaan tään super laiskan silittäjän luomuksena ;) Kiits S <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tää on keittiön jälkeen toisiks paras huone meidän kodissa ;) Makuuhuone on ihanan (harvinaisen) iso ja valoisa, tykkään kovin!

   Poista
 4. Kaunista ja rauhallista, viihtyisän näköistä. Meidän viimeisin sänky on Ikeasta ja pitkän patjojen vertailun jälkeen löydettiin sopiva, eikä olla kaduttu. Omasta puolesta hinta-laatusuhde kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi täytyykin kydä seuraavalla Ikean reissulla testaamassa. Kiitos Mia! Hyvä hinta-laatusuhde on todella tervetullut näissä hankinnoissa!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!