31.8.2015

Bling Bling Lenkkarit!


Koululainen sai elämänsä ensimmäiset vilkku-valo lenkkarit ja voi mahdoton kuinka mieluisat nuo kengät ovat. Aikaisempaa kokemusta ei meillä näistä Skechersin kengistä ole ja saapi nähdä kuinka kauan twinkle toes kengät valojaan välkyttävät. Me tilattiin nämä Zalandolta ja siellä olikin hurjasti lasten kenkiä alennuksessa. Ale osastolta näiden kenkien lisäksi ostoskoriimme päätyi kahdet nahkaiset "kaupunkikengät", kuten me siistimpään käyttöön tarkoitettuja kenkiä nimitämme. Ja yhdet Niken juoksulenkkarit, joilla pääsee kuulema juoksemaan päiväkodissa kaikista koviten. Näilläpä (ja vanhemmilla kengillä) pärjää syksyn ja ehken myös ensi keväänkin.

Mitäs pidätte bling-bling kengistä? Kokemuksia kellään?

Minttu

8 kommenttia:

 1. Meillä oli tälläiset Skechersin matalat vilkkukengät ja kestivät hyvin ja vilkut toimivat koko sen ajan mitä käytössä olivat. Aivan ihanat ja keräsivät aina huomiota missä kuljimmekaan., kyseltiin mistä ostettu ja ihasteltiin :) Aivan ihanat ovat nuo teidänkin kengät :)
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksia, eli toivoa on että valot vilkkuvat pitkään! Me tilattiin kahdet erilaiset ja toiset olivat varrettomat, M ei olisi suostunut luopumaan kummistakaan. Lopulta jouduin tekemään valinnan ja nappasin nyt nämä, syksyllä menee hiukan kauemmin kun on vartta.

   Poista
 2. Vaude, onpa hienot! Meillä ei ole näistä kokemusta, mutta ovat varmasti käyttäjänsä mieleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat todella mieluisat ja äitikin tykkää! Sopivasti särmää ja tyttömäisyyttä!

   Poista
 3. Onpa säpäkät, sopii hyvin koululaisen lookiin! :)

  - Anu

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!