5.8.2015

Läheltä piti hellettä!

Aivan mahtava aurinkoinen, läheltä piti helteinen, päivä takana! Rapatussa talossa kulutettiin aurinkovuodetta ja löhötuolia vuoron perään. Välillä viilennyttiin varjossa ja toisinaan juotiin sitruunavettä hellehatun alla. Sisällä tehtiin vain pakollinen ruoka! 

Kuumia tunteita nostatti myös tuleva pieni-suuri ekaluokkalainen, suurine tunteineen ja uhmineen. Äiti-ihminen yritti välistä vetää henkeä ja viilentää omia ajatuksiaan poistumalla ulos, mutta karpalot sen kuin kasaantuivat ohimolla ;) Neidiltä on luonnetta löytynyt jo vauvasta asti ja voi juku kuinka osaakaan joskus minuakin niistä "oikeista" naruista vedellä. Tunteethan ne siellä pienen sisällä myllertää liian suurina. Jännitystä, pelkoa, odotusta ja intoa, uutta ja ihmeellistä, vastuuta ja vastuun kantamista. Isoksi kasvamisen "tuskaa" ja ihanuutta samanaikaisesti. Tunteiden myllerrystä ja vuoristorataa, keinottomuutta saattaa kaikkea ulos. Tänään tunteita tuli lopulta ulos ihan roppakaupalla! Kun oman lapsensa kiukuttelun ja kiukun keskeltä aina osaisikin sen kaiken nähdä ja ymmärtää heti. Mutta minähän olen vain äiti, kaikkine omine tunteineni.  Loppujen lopuksi pääasia että sai neiti paukutella panoksiaan pihalle ja lopulta me istuttiin sylikkäin auringonvarjon alla ja juotiin sitruunavettä samasta lasista omilla pilleillä <3 Käytiinpä illalla vielä isolla poppoolla uimassakin. Niin me aikuiset ei kyllä uitu, mutta kaikki lapset pienimmistä vaippapöksyistä lähtien pärskivät menemään. Minttu

4 kommenttia:

 1. Roppakaupalla sympatiaa, voin nimittäin hyvin samaistua ajatuksiisi. Meidän vanhempi tytär on myös hyvin temperamenttinen ja tuleva jännittää niin paljon, ettei välillä tiedä miten päin olisi.
  Kuulostapaa kivalta kesäpäivältä, näitä saisi vielä olla luvassa lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon Mia, ollaanhan vertaistukena toisillemme kun arki astuu kehiin!

   Poista
 2. <3 <3 Ihanan avoin postaus! Näinhän se menee! Me äiditkin olemme vain ihmisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Minäkin tykkään kun kirjoitat ihanan avoimesti, saa hieman syvempää tatsia bloggariinkin!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!