23.4.2015

Indiedays Blog Awards asupohdintaa

On aivan mahtavaa päästä osallistumaan Indiedays päivään ja iltajuhlaan jo toistamiseen tämän ihanaisen Hannan Avecina <3 Olen niin otettu seuralaiskutsusta, että päiväkampa on kuvainnollisesti ollut käytössä. Tyylilleni uskollisena en vieläkään tiedä mitä iltajuhlaan laittaisin päälle ;) Pari vanhaa vaihtoehtoa on ja muuten kerrankin kaikki koruja myöten kasassa, paitsi pitsimekkoon ei ole sopivia kenkiä. Tyylille uskollisena pakkaan tänään molemmat asut mukaan, huomenna etsin juhlakenkiä Stockalla sulkemisaikaan asti ja lauantaina venkslaan asujen välillä vielä viittä vaille kun pitäisi lähteä. Näistä kait se mun juhlatunnelma sit osaksi koostuukin ;) Että sellainen seuralainen minä olen ;) Miltä kuulostaa Hanna ja Heini?

On myös tosi kiva nähdä teitä kaikkia joihin syksyllä sain tutustua ja varmasti ilo saada uusia tuttavuuksia! Odotan myös kovasti rakkaan serkkuni näkemistä iltajuhlassa! Hymyssä suin huomenna auton keula kohti Stadii ;)

Parit vaatevilautukset pöydällä klimpissä kuvattuina, hyvin saatte varmaan selvää ;) Mustaa ja tyylikästä (pikkujoulu) vaatetta tai boheemimpaa pitkää pitsimekkoa! Kummanko valitsisit? Tyylilleni uskollisena alan kallistumaan siihen asuun, mistä kengät vielä puuttuvat ;) Nähdään siis jo kaupoilla huomenillalla!
Ja vielä kerran: Tyylilleen kun on uskollinen, ei voi tulla kuin hyvät juhlat!

Minttu


14 kommenttia:

 1. Haha, täällä myös ihan sama uskollinen tyyli. Pari vaihtoehtosettiä lähtee mukaan ja jos oikein olen tyylilleni uskollinen, päädyn laittamaan sen saman mekon kuin aina ennenkin ;)! Hyvältä näytät, vaikka pukeutuisit perunasäkkiin! (Silti toivon tuota pitsimekkoa!)

  VastaaPoista
 2. Taatusti näytät hyvältä valitsetpa kumman tahansa! Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, kyllä tuohon pitsiseen nyt kallistuin! Huomenna nähdään!

   Poista
 3. Kivaa iltaa teille! Löysin blogisi vasta ja liityin heti lukijaksi. Sinulla on niin kauniita kuvia. Tervetuloa vastavierailulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat on nyt juhlittu ja oikein oli lystiä, kiitos vaan! Lystiä on myös palata kotiin ja arkeen. Minäpäs tulen vastavierailulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kuin myös Johanna! Kyllä tähän touhuun tulee ihan erilaista syvyyttä kun pääsee näkemään livenä! Paljon paljon ihania ihmisiä ja aikaa jutusteluun saisi varata huimasti enempi ;)

   Poista
 5. Oli kyllä jälleen niin ihanaa nähdä sua. Tuntuu kuin oltais aina tunnettu tuolla porukalla, niin hauskaa! Nähdään pian uudestaan ja aletaan sen suunnitteleen niitä "treffejä" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Laura <3 Samoin myös sinua, olo tuossa porukassa oli todellakin lämmin, kotoisa ja turvallinen! Treffit täytyy lyödä nopeesti lukkoon, tai kohta ollaan maailmanympärysmatkalla ;)

   Poista
 6. Mukava, kun tulit heittää tarinaa!!...Toivottavasti oli mukava ilta...:) RokRok!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Esko ja kiva kun moikkasit tännekin! Totta joka sana ja veithän terkut perille myös sairastupaan? Ilta oli okein mukava, kiva nähdä ihmisiä blogien takaa!

   Poista
 7. Oli kivat juhlat ja mukava nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva nähdä Mia, toivottavasti pian uudestaan!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!