7.4.2015

Nukkumaan mars!

Pitäisi olla nukkumassa jo ;) Loma on tehnyt tehtävänsä ja unta on tullut vedeltyä niin paljon että nyt jaksaa kukkua blogimaailmassa vielä puoliltakin öin! Pari viimeisintä yötä reissussa, päivät ulkoilmasta  nauttien ja yöt yli kahdentoista tunnin unia vedellen, voi jo sanoa levänneensä. Ei niitä korkkareita tullutkaan ulkoilutettua, kun uni vei voiton ;) Tänään jaksoikin kotiin palattua leipoa, pestä parit ikkunat ja repäistä rankahkon salitreeninkin. Ja olipahan ihana saada sähelötkin kainaloon, pestä niiden kuravaatteita parit koneelliset ja ottaa iltavillit uunia ympäri juosten ja rengastemppuja harjoitellen.

Pääsiäisloman alkajaisiksi makuuhuoneemme sai viimein roikkuvan lapun kattoonsa. Lamppu on Ikean Krusning ja todella kaunis sellaisenaan. Nimittäin asennushommiahan ei ole vielä tehty, muutoin kuin laitettu koukusta roikkumaan ;) Tällaisenaan jo tuo mukavasti enempi kodikkuutta makkariin, valaiskoot sit vaikka vasta seuraavana vuonna! Helpompi tästä on pölytkin putsata kun lähtee kätevästi ulos petivaatteiden mukana! Ja ensimmäistä kertaa taitaa näkyä tuo makkarimme "verhotanko" täällä blogissa. Verhojen pidikkeenä toimii siis metsästysreissulta kotiin tuotu männynoksa.

Mutta nyt viimein sujahdan noiden pellavalakanoiden uumeniin ja toivotan teille: Hyvää yötä!

Minttu

Pahoittelen hieman rakeisia kuvia, en tiedä mitä taas on tapahtunut ;( Kameran säädöissä, kuvaajassa, kuvanmuokkauksessa vai bloggerissa vika....tiedä näitä aina :(

4 kommenttia:

 1. Kaunis valaisin. Meillä on sama yöpöytä, vielä pitäisi hankkia toisellekin.
  Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään valaisimesta todella paljon! Paikka löytyi sille jo monesta muustakin tilasta! Meillä nuo pöydät molemmin puolin ja kovasti olemme pitäneet. Kannattaa kytistellä tarjouksia, minäkin olen ne tässä vuosien mittaan hankkinut ja tarttunut vain hyviin tarjouksiin!

   Poista
 2. Moikka moi, uusi lukija ilmoittautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Aino, tervetuloa! Ihanaa kun jätit kommentin, ja toivotaan että viihdyt matkassani! tulenpas vastavierailulle!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!