22.4.2015

Synttärijuhlaa kera kesäisen kakun

Täällä juhlittiin hyvin pienimuotoisesti eilen miehuuden syntymäpäiviä. Minä tietenkin sitä J:n lempparia tekaisin (vaikkakin Espanjalaisista mansikoista), eli mansikka-kerma-kakkua ;) Ja maistuihan se pitkästä aikaa hyvälle ja raikkaalle. Viimeksi viime kesänä taidettu vaunulla tällaista herkkua popsia.
Päivänsankarilla oli lahjatoiveena K-raudan lahjakortti ;) Ja sellaisia hän kaksin kappalein sai! Käytännön mies toivoo käytännön lahjoja, on onnellinen kun saa taas rakentaa ulkovarastoa pienesti eteenpäin! Ja mielelläänhän sitä jokainen tarpeellista lahjaksi antaa! Ihan älyttömän hyvä lahjaidea mielestäni oli myös ystäviltä saatu yrttikassi, vanhus saa voimaa ja tiiä vaikka saadaan nämä yrtit kohta siirtää terassille suurempiin multiin! Saadaan tästä lahjasta vielä satoa koko kesäksi! Näppärästi kaupan paperikassistakin saa taiteltua nätin lahjapussin! Vähän jouduin kylkeen kirjoitettua tekstiä peittämään, mutta viesti on sama kuin antajan rustaama.







Sellaista juhlahumua eiliseltä, nyt oma mieli jo kuumeisesti suunnittelee viikonlopun juhlia tai paremminkin että mitähän sitä päällensä pukisi <3 

Onkos siellä juhlia tiedossa? Pieniä taikka isoja?

Minttu

5 kommenttia:

  1. Kivat ja käytännölliset lahjat! Ihania kuvia olet ottanut, nätiltä näyttää.
    Täälläkin mietitään jo kuumeisesti viikonlopun asua. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana näköinen kakku! Kesä ja mansikat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaista mansikkakakkua täällä olis kesävieraille tarjolla ;)

      Poista
  3. Ihana näköinen kakku! Kesä ja mansikat <3

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!