10.4.2015

Olohuoneen uusi valaisin

 ....sitä tämä todellakin on <3 Meillä oli pitkään olohuoneessa lattia valaisin, mutta se seilasi paikasta toiseen eikä oikein tahtonut asettua aloilleen. Sille ei löytynyt mistään sopivan väljää paikkaa. Viimein lattiavalaisin löysi paikkansa meidän makkarista ja olohuone (=lue minä) alkoi kaipaamaan epäsuoraa valoa tunnelman tuojaksi. Tilasin pari viikkoa sitten Ellokselta tämän Oxford seinävalaisimen ja olen ostokseeni erittäin tyytyväinen. Sopii mielestäni täydellisesti paikalleen, mites sinusta? Tuo kivasti pientä särmää valkoisen keskelle! Ellos Home on kyllä muutoinkin yllättänyt minut valikoimallaan täydellisesti, olen jo useamman kivan löydön sen valikoimista tehnyt. Tähänkin valaisimeen sain käytettyä -40% alekupongin, niin eipä paljoa hintaa kauniille valaisimelle jäänyt.


 Ihanaa perjantaita ystäväiset <3 Nauttikaa elämästä ;)

Minttu


10 kommenttia:

 1. No on kyllä kiva, särmää tuo tosiaan! Nyt vaan mietin, että mikä ihme se lattiavalaisin olikaan :D!

  Täällä oon vatvonut samaa alekuponkia, että pitäiskö sillä jotain pientä muuttokuorman piristystä vielä hankkia :)..Kun jaksais selata niitä nettisivuja, siihen noiden kuponkien käyttö yleensä mulla kaatuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttokuormaan aina mahtuu :) Je mitkä evät mahdu niin sijaiskoti on aika lähellä, että eikun käytät vaan! Ja eka lamppu olohuoneesta on E:n huoneessa ja toinen meidän makarissa ;)

   Poista
 2. Ihana valaisin ja tosi kauniit kuvat. :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Valisin ansaitsemallaan paikalla siis ;) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Sopii paikalleen tosi hyvin ja sievä on!!!

  Leppoisaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä niin kaunista <3 Ja todellakin kivalta näyttää uusi valaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla Johanna ja sydäntä lämmittää kuulla! Kiva että tykkäät ;) Valaisin on kyllä huippis myös käytössä!

   Poista
 5. No onpahan kyllä kaunis uusi valaisin! Sopii ihan todellakin paikalleen täydellisesti♥ Ellos home on yllättänyt mutkin useaan otteeseen:) Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa launtai-iltaa sinnekin Viivi! Paikka on käytännöllisyydenkin kannalta todella hyvä! Yleensä esteettisyys määrää ;) (no ei aina) Ellokselta tekee kyllä huimia löytöjä!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!