14.4.2015

Pastellia Päivään


Pastellinsävyjä ei eskarilaisen huoneesta puutu! Viimeisin pastellinen hankinta on tuo pöytävalaisin Ellokselta, joka on todella herkku. Meinasin sen omaan työhuoneeseen jo kantaa, mutta eipäs neitonen suostunut luopumaan. Oi Pakettista! löysin Just Rocks printin jonka sävymaailma on aivan täydellinen tähän huoneeseen, muutoinpa huoneen seiniä koristaakin M:n itsensä taiteilemat luomukset. Muutama juttu minulla on seinälle pääsyä odottamassa mutta taidan uskaltaa mainita niistä vasta kun makkarin lamppujen asennuksen jälkeen ;)

 Jos jotain saisin tähän huoneeseen toivoa, niin kyytiä saisi nuo lasikuitutapetit ja tuo ajopuun sävyllä maalattu seinä muuttuisi tapettiseinäksi tai vaaleanharmaalle maalipinnalle. Tapettia en kyllä tietäisi vielä, mielestäni tapettien valinta on yksi hankalampia sisustuspuuhista! No okei, ei se sopivan harmaankaan sävyn valinta ole mitään helppoa touhua ;) Mutta siis nämä touhut eivät ole ajankohtaisia (ainakaan tänään ;))! 

Huoneen asuttaja on ollut tyytyväinen, oma huone oli kauan toivomuslistalla ja nyt loppusyksystä toive viimein toteutettiin. Omaan valtakuntaan emme ole antaneet vielä lupaa, eli leikit aloitetaan aina siellä kummasta huoneesta siihen tarvittavat lelut löytyvät. "Tää on minun huone ja tänne ei saa tulla!" -kommentit ovat alusta alkaen kitketty pois. Yhteisesti huolehditaan myös leikkien ja huoneiden raivaukset! Illalla sitten molemmat rauhoittuvat omiin huoneisiinsa nukkumaan.

 Ai niin ja onhan tuo Red Hand Gang kasvohenkari myös suht tuore tulija tähän huoneeseen! Tässä huoneessa onkin eniten värejä koko talostamme ja kovin en ole räiskytellyt täälläkään ;) Mitäs pidit? Kuinka teillä sisarukset majailevat? Yhdessä vai erikseen? Ja millaisin huonesäännöin?

Minttu


4 kommenttia:

 1. Söpöyttä! Tuota rocks-julistetta oon itsekin paristi katsonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juliste on kyllä kaunis sävyiltään ja yksinkertaisuudeltaan! Taas samat silmissä tietämättä ollut!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Amanda ja kiva kun jätit kommentin <3 lämmittää kovin <3

   Poista

Kiitos kun moikkasit!