22.8.2015

Viikko vierähti

 Ensimmäinen kokonainen työviikko takana pitkän kesäloman jälkeen ja taas voi vain päivitellä kuinka nopeaan viikot vierivätkään. Arki ja rytmit kesän jäljiltä ovat loksahtaneet kuin itsestään paikoilleen. Kesällä söimme aamupalaa lounaan aikoihin ja iltaruokaa iltapalan aikoihin, mutta kummasti on koko perhe saatu "ruotuun"! Vuorokausi on hyvinkin aikataulutettua ja tähänkin viikkoon on mahtunut töiden lisäksi juoksukoulun alkua, tyttösen taidekoulun aloitusta, kesäistä piknikkiä ja ilmaiskonserttia, kyläilyä ja eilen kävin juhlistamassa Joensuun lastentarhanopettajien 50-vuotista taivalta teatteriravintolassa. 

Kesäisistä päivistä on siis vielä nautittu, sekä töissä että iltaisin. Eilen töistä päästyäni heitin itseni terassin sohvalle pitkälleen, söin puolikkaan vesimelonin ja nautin lasillisen kuplivaa, enne kuin jaksoin evääni liikuttaa seuraavaan siirtymiseen. Neitikäinen naapurin tyttösen kannsa olivat lukeneet  olemuksestani rentoutumisen merkkejä ja loihtineet salaa ruohosipuli-basilika vettä, vadelmamaitoa ja keränneet kypsyneet mansikat tarjolle. "Äiti, laita silmät kiinni! Tatta-da-daa! Sinulle!" Ihanat yllättäjät! Herkut nautittuani ja ripsarit sipaistuani pyöräilin lämpimässä kesäillassa kaupunkiin. Yhdistyksen juhla oli oikein mukava ja rento, sai rauhassa vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa ja nauttia herkullista salaattibuffettia kiireettä.


 Illalla kotiin päästyäni pakkailin vielä perheen vaatteet ja nyt olemme matkalla Helsinkiin rippijuhliin. Pieni miniloma samalla tiedossa, sillä pantiin elämä risaseksi ja jätettiin vaunu kotiin. Meinattiin heittäytyä hotellin palveluille yhdeksi vuorokaudeksi. Aika ihanaa ;) Aikainen lintu madon nappaa ja parin tunnin päästä me ollaan jo Töölön torilla kahvilla ;) 

Nauttikaa viikonlopusta!

Minttu

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) Kyllä sitä odotettiinkin! Minä jo vähän luovutin odottamasta!

   Poista
 2. Ihanaa kun on lämmintä. Mukavia rippijuhlia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt ollaan saatu lämpimistä nauttia! Sää suosi myös rippijuhlia ja oli oikein lämpimät ja mukavat juhlat!

   Poista
 3. Ihanan yllätyksen sait lapsilta :) Ootko muuten tulossa ensi kuussa lto-päiville Turkuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sain ja oli tuo basilika-ruohosipuli vesi aika hyvääkin vielä! Tyttöjen ihan oma kehitelmä! En ole tulossa, olisi kyllä kiva mutta liian raskas reissu täältä kaukaa asti! Oletkos menossa?

   Poista

Kiitos kun moikkasit!