9.8.2015

Yksityiskohtia keittiössä

Kesäloman viimeistä viikonloppua viedään. Omassa keittiössä ei viikonloppuun ole tapahtunut mitään, sillä minä olen saanut viettää viimeisen viikonloppuni valmiissa pöydässä. Ja kyllä vain on rentouttavaa, kun ei tarvitse miettiä mitä ruokaa laitettaisiin. Ruoanlaitosta ja leipomisesta kylläkin tykkään, mutta tahtoisin aina visioida jotain uutta. Tutut ja turvalliset reseptit tekevät tästä puuhasta puuduttavaa ja liian arkista. Hohto häviää nopeasti ja mieluummin pyörittelen keittiön yksityiskohtia paikoilleen, istun ja ihastelen aikaansaannoksia. Nopeasti makaronilaatikko uuniin ja salaatti kulhoon, tiskit pois silmistä ja oleilu keittiössä voi alkaa. Väitänpä keittiön olevan meillä paikka, jossa oleillaan eniten. Ei kylläkään tekemässä ruokaa, vaan seurustelemassa, lukemassa lehtiä, surffailemassa koneella tai piirrustelu ja askartelu puuhissa. Kaikki tapahtuu keittiössä! Keittiöön on tullut kesän reissuilta jotain uutta ja tältäkin viikonlopulta on mukana kivaa viemistä keittiöön, tällä  kertaa ne ovaktin maukkaita reseptejä ;) Kiitos S! 

Minttu

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniita yksityiskohtia keittiössänne! Tuo välitilan laatta/kivi on tosi kivannäköinen.
  Meillä on muuten samantyylinen liesituuletin.

  Meilläkin viihdytään hyvin keittiössä. Saareke tuo paljon tilaan istumapaikkoineen ja on se mukava, kun koko perhe tykkää jutustella ja tehdä kukin omia askareitaan yhdessä. Yleensä vanhemmat kokkaavat ja lapset piirtävät tai auttavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä keittiö avautuu jokapuolelle ja siinä olleessaan on aivan kodin keskiössä. Myöskin esteettinen silmäni lepää meidän keittiössä, ainakin silloin kun tiskit on raivattu ;) Pidän itsekin tuosta kivestä ihan hurjan paljon! Tunnelmallinen ja lämmin!

   Poista
 2. Sulla on noi ihanat Menun suola ja pippuri purkit! Ne ovat seuraavana listalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on kesän hankintoja ja aika ihanat! Käyttöön en ole vielä niitä saanut, kun sisälmykset puuttuu.

   Poista

Kiitos kun moikkasit!