13.8.2015

Girls stuff!

Ekaluokkalainen sai oman kauneusnurkkansa! Ihan muuttui koko huone vähän isomman tytön huoneeksi, pelkällä palmun ja componibilin siirrolla. Tässä on nyt hyvä kouluun lähtiessä harjailla suortuvat ja sipaista pimpulat ja pampulat hiuksiin. Kummilta saatiin kevyesti sävyä antavaa huulirasvaa, ja tämäkin aarre kätkeytyy kivasti componibilin lokeroihin. Happy lights valot uusiutuivat persikan ja kullan sävyisillä palloilla. Pallot ovatkin tuliaisia Rauman reissulta! M sai valita kouluvaatteita ja viimein taipui tää äippä disney kuvalliseen paitaan. Minä kun oon yrittäny pitää ne out of stock ;) Eihän se tietty mun päällä komeile ja toivettahan on kuunneltava, taivutteluni eivät menneet enää läpi!

Mut eikös olekin aika herkku nurkkaus?

Minttu

Pst. Isojen tyttöjen sänkykin kotiutui eilen ja herätti tyttösen itsestään klo 6.00 tänään. Kummaa taikaa, vai liekköhän syy ollu ekassa koulupäivän aamussa ;)
14 kommenttia:

 1. Kyllä ekalaisen nyt kelpaa! On ollut jännä päivä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä täällä on oltu niin jännän äärellä ja kaikesta tuosta aika uupuneitakin aina iltaisin!

   Poista
 2. Kylläpäs on ihana nurkkaus! Kaikenlaista söpöä ja tyttömäistä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana nurkkaus. :) Aurinkoista viikonloppua ja onnea koulutielle ekaluokkalaiselle! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis nurkkaus, ja ihana henkari! Mistä niitä voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sellainen kuin Red Hand Hang henkari ja esimerkiksi www.herttanen.fi verkkokauppa myy näitä!

   Poista
 5. Kyllä, ihana nurkkaus! Minä olen mietiskellyt mielessäni jo kovasti meidän topun huonetta, hän edelleen rakastaa (niinkuin seitsemän vuotiaan kuuluukin) hempeätä vaaleanpunaista huonettaan, eikä halua sitä muutettavan yhtään joten otinkin sen asenteen että jumankekka, jos hän itse siellä viihtyy niin mikä minä olen hänen mieltään ohjailemaan omiin mieltymyksiini, oven voi aina sulkea jos omia silmiäni kirvelee tuo kovin hempeä sisustus :D Aikansa kutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kummallakaan lapsista ole hirveästi koskaan ollut toiveita/vaatimuksia huoneiden tai pukeutumisenkaan suhteen. Aika vapaat kädet on äippä siis saanut. Nyt ekaa ilmoille on tullut toiveita, toinen parvisängystä ja toinen violetista huoneeseensa haaveilee! Pienet olis paineet toteuttaa kun kerrankin jotain omaa toivoovat!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!