24.8.2015

Yhden yön miniloma Helsingissä

 Rippijuhlille tulon yhteyteen saimme ympättyä tällaisen pienen miniloman Helsingissä. Lauantaina lähdimme kotoa matkaan jo aamu kuudelta ja olimmekin hyvissä ajoin Stadissa. Matkalle mahtui myös visiitti Mikkelin aamutorilla ja olipa tunnelmallista istua aurinkoisen torin reunalla mansikoita syöden ja torille tepsuttelevia ihmisiä seuraillen. Kesätoreissa vaan on sitä jotain, luomua ja rauhaa, paikallisuutta ja iloista mieltä. 

Hotellille savuttua heitimme kassit vain sisään ja hyppäsimme ratikkaan, oli nimittäin hitusen kiire ehtiä leffaan. Lapset ja J kävivät katsomassa kätyrit jona aikana minä kiertelin parit kaupat. Ennen hotellille menoa syötiin vielä masut pullolleen kiinalaista ja käppäiltiin rauhassa kaupungin iltaa ihastellen takaisin hotellille. 

Helsinki on minun kaupunkini, synnyinkaupunkini ja kaupunki jossa sukuni asuu ja vereni virtaa. Useinkaan ei tule käveltyä pitkin ydinkaupungin katuja, lähinnä sitä tallaa siellä missä majoittuu (ja niitä kauppakeskuksia;)). Ihan mukava katsoa Helsinkiä näin "turistin" silmin ;) Olenkin ottanut nyt joka kesäiseksi ohjelmaksi tutustua paikkoihin joissa en ole aikaisemmin käynyt tai ainakaan muista käyneeni. Kaunis on kaupunki, hurjasti olisi kierreltäviä paikkoja ja välistä sitä törmää myös asioihin jotka eivät näytä niin kivoilta ja joita ei toivoisi tapahtuvankaan.Kaikinpuolin onnistunut miniloma takana. Rippijuhlat oli kauniit, tunnelmalliset ja lämpimät. Onnea vielä konfirmoidulle yhdestä elämän etapista <3 Tästä on mukava jatkaa tulevaan viikkoon! Oikein lämmintä sellaista teille kaikille lukijoille toivotellen,

Minttu

3 kommenttia:

Kiitos kun moikkasit!