12.10.2016

8-vuotiaan keppiheppa synttärit

Meillä oli maanantaina neitosen kaverisynttärit kuudelletoista ystävälle ja voin sanoa, että talo oli tunnelmaa täynnä ;) Tämän kuvissa näkyvän juhlapöydän päähän lisättiin vielä toinen pöytä, että kaikki vieraat mahtuivat samaan aikaan herkuttelemaan. On se hyvä, että olen noita tuoleja, lautasia ja laseja joskus keräillyt enemmän kuin omiksi tarpeiksi  ;)

Mietin ettemme ole koskaan järjestäneet kummankaan lapsen kaverisynttäreitä missään muualla kuin kotosalla. Yritin kovasti neitoselle ehdotella, että oltaisiinko pidetty syntymäpäivät läheisessä retkeilyyn tarkoitetussa saaressa, vaahtokarkkeja ja tikkupullia nuotiolla paistellen, mutta hänellä oli jo oma tarkka suunnitelma siitä, millä teemalla ja ohjelmalla juhlat tänä vuonna pidetään. Niinpä meillä mentiin hänelle tärkeän teeman mukana keppiheppojen maailmaan. Tytär auttoi innokkaasti koristeluissa ja täytyypä todeta hänen olevan todella taidokas ja sinnikäs juhlien järjestelijä. Useana iltana hän piirteli hevosia, suunnitteli ja teki jokaiselle kutsukortit, joissa oli kaikissa erilainen keppiheppa. Ohjelma toiveena oli keppiheppojen tekoa ja niinpä me kerättiin ystäviltä parittomia sukkia ja omista kaapeista muut tarvittavat materiaalit ja laitoimme heppapajan pystyyn. Pitäisi varmaan seuraavaksi järjestää esteratsastuskilpailut, että tulisi hevoset käyttöön!

Juhlat olivat kaikin puolin onnistuneet ja mukavat, ja oli ilo järjestää niitä sankarin kanssa yhdessä. Minä nautin juhlien järjestämisestä paljon, vaikkakin aina juuri ennen juhlia tulen siihen samaan tulokseen, että järjestelyt olisi voinut aloittaa hieman aikaisemmin! Meinaa tuo aika loppua aina kesken, kun ideoita olisi vaikka kuin. Nytpä siis seuraavia lastenjuhlia suunnittelemaan, kohtahan on jo Halloween!

Terkuin,

Minttu


10 kommenttia:

 1. Voi ja oi, on ollut ihan neidin näköiset ja kuuloiset synttärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja yleensä ei hänellä tuo visio oo ihan näin selvä ;) Oli ilo tehdä juhlia yhdessä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ja hyvä jos vinkkejä sait, niitä mielellään jakaa kun niitä itsekin toisinaan kaipaa.

   Poista
 3. Kauniit juhlat olette järkänneet yhdessä! Onnittelut neidille!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja mukavilta kuulostavat synttärit muutenkin :-) Meilläkin toistaiseksi lasten synttärit aina olleet kotosalla, kiva saada aina välillä talo täyteen pieniä juhlavieraita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ollu mukava järjestää kotona ja päästä itse hypetys-huumaan mukaan, kiva laittaa yhdessä kotia juhlaan ja miettiä millä teemalla ja ohjelmalla milloinkin mennään...ja testata kuinka monta juhlijaa meille mahtuu ;)

   Poista
 5. Näppärä likka! Jos ei ihan ammattilaisjuhlien järjestäjäksi niin sitten ainakin projektipäälliköksi! Hienoa että tietää mitä haluaa. Todella kauniin hempeä tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppärä tosiaan ;) Ja aina ei hänellä tää visio oo ihan niin selvä, tai sanottakoon että vaihtuu tiuhaan tahtiin eikä oikein osaa päättää mitä suunnitelmaa kohti lähtis etenemään! Ehdoton askartelu-apuri on aina ollut!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!