16.10.2016

Loikoillen lomalleAloha!

Täällä ollaan lomatunnelmissa, minulla ja lapsilla alkoi syysloma ja polkaisimme sen käyntiin viikonlopun kylpylälomalla kera J:n Holiday Club Saimaalla. Miniloma ajoi kyllä asiansa ja tuntuu kuin oltaisiin oltu kauemminkin kotoa poissa. 

Toivotaan, että lomasäät jatkuvat kauniina ja saan herätä auringossa kylpevästä makuuhuoneestamme useana aamu(päivä)na ;) Kaivoin pitkästä aikaa päiväpeiton ja itselleni untuvapeiton kaapista. Syksyä kohti siis mennään myös makuuhuoneen sisustuksessa ja minulla on ollut etsinnässä uudet koko harmaat petivaatteet. Ikeasta olisin yhdet jo löytänyt, mutta harmikseni ne olivat kaikki myyty loppuun. Olisiko jollain vinkata hyvistä vaihtoehdoista? Toinen musta tyyny pitäisi vielä hankkia ja lisäksi haaveilen Saanan ja Ollin Villi Pohjola tyynystä. 

Ollaan yhdessä tuumailtu maalattaisiinko huoneeseen tummempi tunnelma, mutta "laiskuus" ja päättämättömyys ovat vielä vieneet voiton työhön ryhtymisestä. Uusi sänky ollaan saatu paperille suunniteltua ja saa nähdä saadaanko se joululahjaksi itsellemme valmistettua. Onhan tämä uuden sängyn etsintä kestänyt jo useamman vuoden eli ei kait meillä kovin kiire ole vieläkään ;)

Me aiotaan niin loikoilla ja nauttia pitkistä ja kiireettömistä aamuista. Eniten lomalla nautin siitä, ettei tarvitse herätä kellon pirinään ja siitä että lomasuunnitelmat elävät ja niistä voi luopua vaikka kokonaan jos yökkäripäivä tuntuu just silloin paremmalta vaihtoehdolta. Viikon tärkein tehtävä on rutistella ja suukotella noita omia murusia!

Minttu

8 kommenttia:

 1. Hei!
  Ootko katsonut Elloksen hobby hallin ja Finlaysonin nettisivuja? Niissä on ollu kivoja harmaita pussilakanoita myynnissä. Mä tykästyin tuohon mustaan isoon kaappiin? Mistä se on löytynyt?
  T:Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja vinkeistä, miten olinkin ihan kokonaan unohtanut Elloksen ja Hobbarin ??? Ellokselta jo paritkin varteenotettavat bongasin. Musta kaappi on muuttanut meille erään kaupan lopettajaisista, oli siis esillepano käytössä siellä. Musta maali tuohon pintaan saatiin vasta vähän aikaa sitten ja se tuo kyllä kivasti syvyyttä huoneeseen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. VOi kiitos! Rentoilkaahan tekin siellä Savon suunnalla <3

   Poista
 3. Kyllä tuolla makkarissa kelpaa nukkua pitkään :), kaunista! Ja kurvasehan kahville joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kelpaa kyllä! Lomalla kun saisi nukkua niin minä olinkin jo virkeenä heräillä klo 5.30 ;) Pitäis kyllä kurvata, koira-vauva tuoksuille ;) Laitetaanpa viestiä!

   Poista
 4. Loikoiluloma kuulostaa hyvältä, kaipaisin itsekin sellaista! Teidän kauniissa makkarissa voisi pötkötellä vaikka koko päivän!

  VastaaPoista
 5. Ihana makkari ❤️ Sain monta pientä ja ihanaa inspistä tulevaan uuden kodin makkariin 😊

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!