19.10.2016

Lastenhuoneen sisustuksen päivitystä
Mainitsin aikaisemmin Desenio yhteistyön yhteydessä, (täällä) pojun saaneen omaan huoneeseensa hieman uutta ilmettä. Meillä on ollut jo jonkin aikaa lasten elokuvista Leijonakuningas kovassa nosteessa, Simbaa ja Nalaa leikitään kavereiden kanssa miltei päivittäin. Deseniolta printtejä valitessani sattui M näkemään tämän Lion julisteen ja siitäkös haaveilu sitten alkoi. Viimein ylväs Leijona komeilee pojan huoneessa. Printin kaveriksi päädyin hankkimaan uuden maton, jonka kuviointi ja värit ovat kovasti omaan mieleeni. Mielestäni matto sopii tyyliltään kivasti Leijonaprintin henkeen ja matto pehmittää julisteen vahvaa ilmettä lasten huoneeseen sopivaksi. Lastenhuoneessa hiivitään nykyisin pienelle "safariretkelle"! 

Ja me laitetaan nyt Kanelia kainaloon ja hiivitään Tatun ja Patun kanssa Leffaan ;)

Minttu

2 kommenttia:

  1. Sehän sopii superhyvin sinne M_n huoneeseen! Samoin matto! Ai siitä on tullut tuollainen turkoosi versiokin? Muistan vain sinisen. Täällä myös Leijonakuningasta on katseltu viime aikoina tiuhaan. Taitaa jäädä T&P-leffa meillä DVD_n varaan sitten joskus. Hauskaa leffailua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Matto oli taas niitä The löytöjä, ei tarvinnut kauaa miettiä otanko sen ;) ja leffa on kyllä DVDn ostamisen arvoinen, ihan huippu!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!