31.10.2016

Lasten Halloween JuhlatHo-Hoo!

Eilen vietimme Halloween juhlia kadun lasten voimin ja taasen saan todeta, että olihan mukava lasten kanssa yhdessä koristella kotia ja leivonnaisia. Kuinka innoissaan nuo lapset ovatkaan tästä Halloweenista, synttäreiden ja joulun kanssa taitaa nämä bileet olla jaetuilla sijoilla juhlien top10 kisassa. Halloween herkkuja suunnitellessa ajattelin, että nopeastikos minä nyt yhdet lepakkokeksit tai hämähäkin seitit näperrän, mutta tosiasiassa keittiössä meni koko eilinen päivä. Tai jos ihan tarkkoja ollaan niin yhdessä välissä ompelin draculan viitan ja rusetin, muuten hääräiltiin keittiössä koristelujen kimpussa. Antoisaa on järjestää ja yhtä antoisaa on olla juhlissa ja lasten hypetyksessä mukana. Omassa lapsuudessa en muista halloweenia juhlineeni, nyt saan osallistua kaksiin kekkereihin! Uskon tämän juhlan jäävän perinteistä, kun lapset kasvavat isoiksi.  Tuskin me kahdestaan täällä enään huhuillaan ;) 

Just nyt nuo kaverukset kiertää karkki vai kepponen rinkiä korttelissa, taidan hypätä mukaan ;)

Kuinkas siellä Halloween sujunut? Oletteko innostuneita kyseisestä juhlasta?

Minttu

8 kommenttia:

 1. Suoloisen kammottavia herkkuja ja kivat koristeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommentin Melissa! Näiden suloisten kannatukseen parissa oli aika mukava hääräillä!

   Poista
 2. No kyllä tuossa on ollut taas näpertämistä, en ihmettele että koko päivä meni valmisteluissa! MUtta kyllä kannatti, kivat koristelut ja makoisan näköiset herkut! Halloween on sen verran uusi juttu meillä Suomessa, joten eipä näistä kemuista ollut tietoakaan omassa lapsuudessa...ja näin aikuisiällä ei oikein ole mun juttu... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luulen et jos ei olis noita naperoita, ei tulisi noteerattua koko päivää! Mut toisaalta pieni hassuttelu ja pukeutuminen aikuisten elämässä ei olisi hullumpaa lainkaan!

   Poista
 3. No ootpa jaksanu väkertää! Lapset on varmasti ollut ihan innoissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkertäminen on aina niin mukavaa! Lasten kanssa herkuteltiin, pelailtiin luottamus peliä ja selvitettiin yöllistä hiippailijaa joukostamme! Ensi halloweenia vietetäänkin sit yhdessä 😘

   Poista
 4. Hui kauhistus miten hienoja! Pakko jäädä seuraamaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!