30.11.2016

Marraskuun viimeinen


Hei hoi!

Viimeistä viedään, marraskuusta nimittäin. Hui, kuinka hurjaa vauhtia joulu jo lähestyy. Täällä on lasten joulukalenterit vasta valmistumaisillaan ja tää tonttu on jo saanut lapsiltaan palautetta kalenterien hitaasta valmistumisesta! No tekeillä ovat ja ainakin ensimmäiset luukut jo valmiina, saa nähdä saanko kokonaisuuden ensi yönä kasaan. Eikös ne viimeiset "luukut" voi olla vielä tyhjinä ja täytän ne sitten lähempänä aukaisua, kunhan vaan muistan ;) Hih, toivottavasti saan kalentereista jotain julkaisukelpoista teillekin vielä.

Minun marraskuun viimeisestä luukusta avautui kampaamo käynti ja uudet lyhyet hiukset! Jeih ja hurraa, olen niin innoissani "uudesta päästä".

Nyt kalenterien kimppuun, ennen kuin hyppäsen hakemaan lapset harrastuksista.

Minttu

6 kommenttia:

 1. Mukavaa joulukuun alkua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jokohan me tälle joulukuulle saataisiin treffit sovittua ;)

   Poista
 2. Rentoa joulukuun alkua sinne itään! Ja täällä muuten kiinnotaisi nähdä se sun uusi look! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;) Jospa saisin kuvattua vielä tännekin! Olen kyllä niin innoissani ja tyytyväinen päätökseen jättää pitkätukka taakseen.

   Poista
 3. No wau, nyt sitten toteutit sen lyhyen tukan! Kuvaa kehiin nainen! Minä lisäilen yllätyksiä kalenteriin harva se ilta. Lapsiraukat uskovat edelleen, että Tiina-tonttu niitä joka yö käy salaa tuomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin vielä tonttuihin uskovat ihan täysin, nyt vain ehdotin että jos äiti tekisi kalenterin...alkoi jo viime vuonna olla turhan turvattomalta kuulostavia kysymyksiä siitä, kuinka tonttu pääsee meille. Ja koitanpa kuvia uudesta lookista saada, tulee vain itsestä noita kuvia (liian) harvoin otettua!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!