10.11.2016

Bloggers` Inspiration Day Konepaja Brunolla

Syksyinen Indiedays Bloggers` Inspiration Day oli viime lauantaina Helsingissä ja halusin muutaman kuvan jakaa päivän tunnelmista kanssanne. Uutta inspiraatiota, ideoita postauksiin, yhteistöitä ja ennen kaikkea näiden blogi-kollegoiden näkemistä ja kuulumisten vaihtoa kuului tuohon lauantaihin.

 Konepaja Brunon upea urbaani miljöö sopi tapahtumaan mielestäni mainiosti ja näitä kuvia olisi voinut ottaa hurjasti enemmän, mutta aikaa niille ei kuulumisten vaihdolta kuitenkaan enempää jäänyt. Illan gaalaan en itseäni saanut innostumaan, mutta päivätapahtuman jälkeen huomasin taas, että monen kanssa jutut jäivät aivan kesken ja illan Blog Awards -gaalaan olisi sen vuoksi pitänyt korkkarien kärjet suunnata. Me kuitenkin päädyimme illaksi Tavastialle ja Happoradion keikalle, joka kylläkin oli täyden kympin arvoinen. Mielettömän mukava reissu siis takana ja täällä eetterissä jo odottaa pari postausta julkaisuaan!Kuva: Emma Tähkäpää

Kiitos teille kaikille kohtaamisista! 

Minttu

3 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania kuvia sinun kameraan tallentui ! Harmitti kun en muistanut ottaa noista ekan kuvan taideteoksista kuvia, mutta olipa hyvä, että sie otit. Oli kyllä upea miljöö!

  Mullaki jäi ikävä, soitellaan joku päivä <3 Ja täytyy varmaan suunnata samaan osoitteeseen vkolla nro 10...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljöö viehätti todella paljon itseänikin! Ja hei, nyt tuo vko 10 toteutukseen, seuraavat maljat kilistellään sit porontaljoilla istuen (joraten;))! Soitetaan <3

   Poista
 2. Oli todella mukava päivä, kiitos seurasta! :) Hienoja kuvia ehdit ottaa, näiden myötä on kiva palata hauskoihin hetkiin.

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!