6.11.2016

Tex Mex piirakka








Tex Mex Piirakka

3dl Vehnä-, graham- ja ruisjauhoja
1dl vettä
50g voita
leivinjauhetta
juustoraastetta
ripaus suolaa

Päälle:
400g Jauheliha
1 pss Tacomaustetta
1 sipuli
1 prk maissintähkiä
Paprika
tuoretta chiliä
salsakastiketta
chilituorejuusto
2,5 dl ruokakermaa
2 munaa
cheddarjuustoraastetta
päälle nachoja

Paista 200 asteessa n. 30-40 min.

Mun ehdoton piirakka suosikki tällä hetkellä on tämä Tex Mex piirakka, mukavaa vaihtelua makuun saa vaihtamalla lihaa ja noita juustoja makunsa mukaan. Salaatin kanssa sopii todella hyvin ja ihan ruoasta menee. Just nyt herahtaa vesi kielelle, täällä tehdään junassa matkaa kotiin ja vatsa sanoo mur mur ;)

Mukava viikonloppu Helsingissä ja Indiedays Inspiration Day -tapahtumassa, repullinen mukavia muistoja pullollaan on kiva palata kotiin <3 

Minttu

6 kommenttia:

  1. Nam ja mitkä kuvat!
    Mä luulen, että saan tän suht vaivattomasti muokattua meille sopivaksi :)
    Ja hei oli ihana nähdä ja höpistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tehny tästä myös gluteenitonta versioo ja sillä luomulla "kypsällä" hirven lihalla ;) kiva oli höpistä ja mun piti ihan tarkistaa, et täällä meillä menee karhunpolku...ja se teidän karhunkierros tais lähtee Juumasta!

      Poista
  2. Onkohan se tämä ilma vai mikä, kun mullakin tuli just hinku postata Meksiko-henkisiä juttuja http://limonaria.fi/post/2536 :) Pieni pala lämpöä talven kynnyksellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvin! Tai sit nää vaan on sellaisia herkkuja, kun kerran tekee ni tekee mieli tehdä toistekin! Tää piirakka on tehty jo ennen pakkasia.

      Poista

Kiitos kun moikkasit!