11.11.2016

PerjantaiOih, ihana perjantai <3 olet niin tervetullut! Yhtä tervetulleita ovat valkoinen maa ja jouluisempi sisustus. Täällä on otettu joululaatikoista tähdet esiin ja etsiskelty niille paikkoja olohuoneesta, tänä vuonna ajattelin etten laita niiden sisälle valoja, vaan saavat roikkua kevyemmin huomaamattoman siiman varassa. Tähdet ovat siis matkalla kattoon ;)

Muutenkin mielessä on jo kovasti pyöriny jouluisempi sisustus, joulukortit ja -kalenterit, pienet jouluiset DIY-projektit, itse tehdyt lahjat,  uudet reseptit ja leipomukset. Oih, mistä vain ottaisin ajan näille kaikille? Illat ovat turhan lyhyitä ja väsymys liian suuri, viikonloput mukavaa ohjelmaa täynnä, mutta kyllä sieltä jostain rakosesta aion aikaa näille projekteille irroittaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se meni?

Oikein mukavaa viikonloppua!

Minttu

7 kommenttia:

 1. Tähdet tuo juuri sopivasti joulunajan tunnelmaa pimeään marraskuuhun. Mullakin roikkuu jo yks iso tähti ikkunassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdet ovat olleet nyt muutaman vuoden ne odotetuimmat joulun koristeet, jotka tahdon jo hyvissä ajoin ripustaa ja joita en malttaisi ottaa kuin vasta pääsiäisenä pois ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Minäkin kävin jo vähän kurkkimassa joululaatikkoa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän se hyvissä ajoin, voi sitten jo joulukuun alusta keskittyä vain nauttimaan kun saa kaiken ennen sitä valmiiksi!

   Poista
 3. Ihanan näköistä :) Ja kiva tuo valosarja roikkumassa ikkunoiden kulmassa, taidan kokeilla meillä samaa! Ulos jo viritin muutamat valosarjat ja vitsailin töissä että meillä pärähtää joka päivä tasan klo 16 sellainen Amerikkalainen valoshow pihalle kun ne kaikki ajastimella olevat valot syttyvät yhtä aikaa :D Voi naapuriparkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon valosarjan viritin tuonne kokeeksi, ennen olen laittanut tähtiin valot mutta nyt valoa tuo nuo ja tähdet saavat roikkua sellaisenaan. Ihana, naapurit vain pääsevät nauttimaan teidän valoista. Me ollaan ulos laitettu vasta yhdet valot oven pielessä olevaan sypressiin, kiva olis takapihalle viritellä vähän lisää.

   Poista
 4. Näyttääpäs siellä jo niin talviselta, kaunista!

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!