14.1.2017

Viikonlopun kimppu ja remonttikuulumisetViikonlopun kukkaset on haettu ja  hetki jo hengähdetty kahvin ja lehtien parissa. Visio ja millimetripaperille kuvat tulevasta remontista luotu ja purkupuuhat aloitettu. Illalla tyhjensin eteisen kaapit ja J purki ne pois. Nyt meillä on tilava tuulikaappi, josta tänään pitäisi kaatua loputkin seinät! Itse lähden päiväksi töihin suunnittelemaan tulevaa kevättä ja jännittämään mitä kaikkea täällä kotopuolessa sillä aikaa tapahtuu! 

Lauantaita,

Minttu


6 kommenttia:

 1. No niin, nyt se tapahtuu! Teidän eteisestä tulee niin kiva nyt! Vai onkohan suunnitelmat muuttuneet täysin ;). Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No VIIMEIN! On tätä jo odotettu ja silti tuntuu, että mitenkäs tämä nyt näin äkkiä alkoi. Lauantaina olikin seinät jo kaatuneet ja katto purettu, huh. Minä en ole ehtinyt vielä edes kalusteita tilaamaan, saati tarjouksia hakemaan. Eikä ole suunnitelmat muuttuneet, kai? ;) Tulehan käymään!

   Poista
 2. Onpa nätti kimppu, mitä nuo harmaat ovat?
  Kivaa työpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Minä en tiedä mikä tuo harmaa on, voin seuraavan kerran kukkakaupassa käydessäni kysäistä, se kuivuu tuollaiseksi maljakkoon!

   Poista
 3. Pieni remontti piristäisi aina;) Meilläkin (lue: mulla) olisi tarvetta esim. keittiössä pieniin uudistuksiin, mutta ylimääräiset eurot suunnataan nyt toukokuun lomamatkaan, joka on kivaa sekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella piristää ja pitää liikkeessä ;) Tuli myös todettua että ihan hirmuinen määrä mahtuu tavaraa eteisen ja WC:n kaappeihin, ja aika vähällä sit lopulta on käyttöä. Tulipahan inventoitua samalla. Lomamatka kuulostaa mahtavalta, täälläkin haaveillaan sellaisesta.

   Poista

Kiitos kun moikkasit!