21.1.2017

Lauantai


Rakastan hitaita aamuja, olenko muistanut kertoa sen? Rakastan myös lauantaita, viikon kerryttämän väsymyksen on saanut nukkua edellisenä yönä pois ja kaksi kokonaista vapaapäivää jäljellä. Lauantaissa on aina ihan omanlaisensa tunnelma, harvoin olen lauantaisin aikaiseen liikenteessä vaan yleensä venyttelen puoleen päivään saakka. Ihan parhautta! Terveellinen smoothie lasissa, ei niin terveellisesti useita kupillisia kahvia, lasten kanssa sohvailua ja puhtaasta kodista nautiskelua. 

Menneellä viikolla ei remontissa tapahtunut edistymistä, vanhat kalusteet ja ovet saatiin myytyä eteenpäin ja muutamat tarjoukset pyydettyä. Laattaa ollaan vielä yritetty metsästää, kylläkin hyvä vaihtoehto mikrosementtien sävyistä löydetty myös. Seuraavaksi pitäisi selailla ulko-ovi valikoimat ja tehdä valinta sen suhteen. 

Nyt on lähdettävä ulos, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja ikkunoista näkyy kuinka joella kimaltelee lumi jään päällä. Kyllä se kevät sieltä tulee!

Minttu
8 kommenttia:

 1. Ihanaa lauantaita sinne! Täällä on arvostettu lauantaiaamua samalla lailla. Smoothietkin lasissa :D.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia ja hitaat aamut ovat parhaita! Niitä on aivan liian vähän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nää hitaat jatkui pienimmän ja minun osalta kun kuumeen pojulle nosti! Muttei tunnelma ole lähellekään kuin lauantaina!

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia ! Harmi kun lauantai on vain kerran viikossa...toisaalta onneksi maanantaitakin on vain yksi.

  Muksaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja maanantai on aina se pahin! Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 4. Et ole ainoa...vapaapäivien aamut ovat ihan parhaita!!

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!