24.1.2017

Wc:n suunnitelmia

Remonttimme edistyy ja suunnitelmat materiaalien suhteen ovat tiedossa. Toki se mitä miltäkin palveluntarjoajalta tulemme saamaan ei vielä ole tiedossa. Haluan wc:n yleisilmeen pysyvän mahdollisimman yksinkertaisena ja vaaleana, selkeän ja avaran näköisenä. Wc:ssä on yksi pieni ikkuna päätyseinällä, josta tulee edes hieman luonnonvaloa sisään.

Ajattelin ettemme laita tilaan ollenkaan laattaa, vaan lattia ja ainakin yksi seinäpinta tullaan käsittelemään miltei valkoisella mikrosementillä. Ajatus olisi saada mahdollisimman tasaista ja sileää pintaa, ei listoja eikä muitakaan mutkia. Allaskaapiksi tulee valikoitumaan valkoiset yksinkertaiset vetolaatikot (kts. ensimmäinen kuva) ja niiden taustalle olen ajatellut ison peilin, sellaisen joka peittää miltei koko seinän. Laatikostojen päälle on suunnitteilla laittaa valumarmoriallas, simppeli ja yksinkertainen. Altaan toimitusajoista en ole saanut vielä tietoa ja se on ainut mikä voi vielä keikauttaa suunnitelman tältä osalta uusiksi.

Jottei ihan valkoiseksi menisi, niin tahdon lämmintä puun sävyä jossain muodossa. Mahdollisesti puun sävyt tulee näkymään vain pieninä sisustuksellisina yksityiskohtina. Ripaus mustaa toisi myös mukavaa kontrastia ja jos löydän jostain sopivan kapean lasisen seinävitriinin niin sen kehyksiin kaipaisin mustan silauksen. Muuten musta näkyköön esille tulevien purkkien ja purnukoiden muodossa. Rohkeana hankin elämäni ensimmäisen valkoisen käsipyyhkeen, näinköhän vielä rohkenen sen käyttöön ottaa ;) 

Sellaisia suunnitelmia täällä, alla vielä inspiraatiokuvia wc:n tulevasta sävymaailmasta. Menun pippurimylly ei ole päätymässä wc:n sisustukseen, sen sävyt vain ovat täydelliset henkimään tulevaa.Täällä jatkuu sairastuvan pito, pienin kuumeilee kolmatta päivää ja nyt nappaan hänet kainaloon.

Tiistaiterveisin,

Minttu

6 kommenttia:

 1. Varmasti tulee upea wc näillä suunnitelmilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Ja toivotaan ettei tarvitse suunnitelmista luopua!

   Poista
 2. Mahtavia remppasuunnitelmia, tulee taatusti kaunis!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Jospa toteutuski olisi sama minkä nyt verkkokalvoillani näen!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!