16.12.2016

Joulua lastenhuoneessa

Heipsulis! On jäänyt sisustuksen jouluiset kuvat, kertokoon kiireestä. On nimittäin jäänyt myös jouluinen sisustaminen hyvin vähälle. Olin kuvitellut, että tänä jouluna olen ajoissa kaikkien järjestelyjen kanssa ja voin keskittyä koko joulukuun vain fiilistelemään tunnelmasta, vaikkapa yhden paketin illassaan käärien. No totuus on, etten ole kääräissyt vielä yhtään lahjaa ja suurin osa joulukoristeista on vielä varaston hyllyllä. Olen saanut viriteltyä vain tähdet osaksi jouluista sisustusta ja muutaman jouluisen tyynynpäällisen silitettyä käyttöön. Kaikista jouluisinta meillä on lastenhuoneissa, eli kurkataan nyt toiseen niistä.

Tänä jouluna tein molemmille lapsille omat kalenterit. Valkoisten paperipussien sisältä löytyy suurimmaksi osaksi legoja ja molemmilla lapsilla on edelleen kova jännitys mikä rakennelma legoista lopulta muodostuu. Pojun joulukalenterin pussit roikkuvat tähden muotoisilla klemmareilla osb-levystä tehdyssä muistitaulussa. Sijoitin kalenterin lipaston päälle ja aamuisin huoneesta kuuluu pieni kolistelu, kun M kuljettaa tuoliansa kalenterille yltääkseen.

Josko en ole ehtinyt joulua paljon kotiin laitella, niin toisaalta olen ollut tyytyväinen kodin tilaan just näin. Nyt viikonloppuna olisi tarkoitus hakea kuusi ja laitella joulua kotiin hitusen enemmän. Ja lahjojen paketoinnin ajattelin aloittaa nyt, olenhan sentään ne ehtinyt hankkimaan!

Mahtavaa perjantaita ystäväiset,

Minttu

8 kommenttia:

 1. Tuollainen kalenteri on varmasti mieluinen! Ihanaa joulunodotusta sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihana kalenteri ja tunnelma.
  Mukavaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kelvannut ja ihan liian nopeaan joulukuu kuluu...jos lapsilta kysytään niin joulukuu voisi olla useammin ;) Oikein mukavaa joulun alusta sinnekin!

   Poista
 3. Kiva joulukalenteri-idea! Lapset tykkää varmasti!
  Täällä on joulusisustelut kans ihan vaiheessa. Pari tähteä, tunnelmavalot ja hyasintit, siinäpä se. Kuusen hankintaa mietin vielä kovasti...
  Mukavaa jouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi tuo kyllä joulun, meillä oli viime vuonnakin vaikka aatto ja pyhät oltiin siellä sun suunnalla. Eli kannatus kuuselle!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!