4.12.2016

Kaipaatko uutta ilmettä?


*Yhteistyössä Instrumentarium


Kuva: Sanni Riihimäki/ Sannimaria Photography

Uutta ilmettä hakemassa! Uusien lasien hankinta voi ostohetkellä pienesti kirpaista, mutta kyllä niillä vain saa kivasti uutta ilmettä. Lasit ovat mielestäni kuin mikä tahansa muukin koru tai asuste, mutta sen lisäksi ne ovat toisille myös välttämätön hankinta. Itselläni ei vahvuuksille ole tarvetta, uudelle ilmeelle kylläkin ;) Instrumentariumin syksyn ja talven kehysmuodista löysin itselleni useat mieleiset kehykset.

 Instrumentariumin omalla tyylisivustolla TrendWalkilla, pääset mukaan Euroopan muotiviikkojen trendeihin. Itseäni eniten puhutteli Pariisin trendit, myös Milanon katukuvaan sopivat kehykset olisin valikoimasta löytänyt. Trendit ovat nyt hyvin monen tyylisiä, kehyksissä on kiiltoa ja kimallusta, myös eläinkuviointi ja sinisen sävyt ovat nyt selvästi trendeissä näkyvissä. Kehysten muodoilla ja mittasuhteilla leikitellään kovasti, mutta harmaita ja klassisen trendikkäitä kehyksiä on tarjolla loistavat valikoimat. Löysin muutamat veikeän kivat kehykset 90-lukua edustavasta trendistä, mutta lopulta päädyin kuvaan nämä Guccin klassisen tyylikkäissä laseissa.

Käyhän kurkkaamasaa Instrumentariumin valikoimaa, siellä huikeat tarjoukset menossa juuri nyt!

Minttu

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä, vaikka itsestä aina alkuun näyttää niin vieraalta silmälaseissa. Instrulla on kyllä paljon kivoja malleja, olisin löytänyt vaikka kuin monet pukevat ja menevät pokat ;)

      Poista

Kiitos kun moikkasit!