20.12.2016

Joulun tunnelmia toisesta lastenhuoneesta

Tasapuolisuuden  nimissä kurkataan myös neitisen huoneen jouluiseen tunnelmaan. Meillä on ollut perinteenä koristella lapsille oma kuusi lastenhuoneeseen. Tähän kuuseen lapset saavat laittaa kaikki "omat" joulukoristeensa, ne värikkäimmät ja hassuimmat, lapsista kauneimmat. Olen jo parina vuonna ehdotellut lapsille, josko laitettaisiin pieni oikeaa kuusi, mutta he ovat päätyvät valitsemaan aina valkoisen muovikuusen, joka kuulema on se kaikista kaunein. Ensiksi koristellaan lasten oma kuusi ja se laitetaan usein jo joulukuun puolen välin jälkeen, mutta kyllä meillä lapset koristelevat olohuoneen kuusen myös, minä olen vain tehnyt pientä valikointia koristeiden suhteen ;)

Ms M:n joulukalenterista onkin vilahtanut kuva jo instagramissa @rapattutalo, jonne päivittyy menoa hieman tiiviimmin kuin tänne blogiin. Klikkailehan itsesi seurailemaan! Ja nyt näitä kuvia viimein tänne blogiin, olkaa hyvät!Minttu

6 kommenttia:

 1. Superkaunis jouluhuone M:lla! Kuten myös veljellään.. tuosta tähtinauhasta tuli hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen kans tosi tyytyväinen tuohon diy tähtinauhaan! Se sun paketti olikin päällystetty samalla paperilla, mistä tuo on tehty ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Suloinen tosiaan, sanoinkin että taidan itse muuttaa tänne. Tuoksu on vielä niin ihana, kun laitoin sen Glade punaisen tuoksukynttilän tähän huoneeseen.

   Poista
 3. Suloista ja kaunista, näyttää niin sievältä!<3
  Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Mia ja kiva kun jätit kommentin. Jouluterveisiä teillekin sinne kaikille!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!