15.12.2016

Hemmottelua itselle tai lahjaksi!


Näkyykö väsymys, joulustressi tai pikkujoulut kasvoilla? Onko olo sellainen, että pieni piristys arjen keskellä tekisi hyvää? Kaipaatko hemmotteluhetkeä itselle? Kenties peilistä voisi takaisi katsoa hieman raikkaampi ilme?

Arjen pyöritystä jaksaakseen on välillä muistettava hemmotella itseään. Miten olisi 30 minuutin kasvonaamio, kynttilän valossa saunan lämmössä?
Mitä ihosi tarvitsee juuri nyt? Milloin viimeksi olet tehnyt kasvoille kuorinnan ja laittanut naamion? Mielestäni kuulaan ja hohtavan ihon salaisuus on säännöllinen kuorinta ja kasvonaamio, kuitenkaan riittävää ulkoilua, unta ja veden juontia unohtamatta.

Itse raikastin oloani ja ilmettäni MayBeauty PoreMask kasvonaamiolla ja kylläpä teki hyvää. Levitin naamion pensselillä kasvoilleni, joka jo sinällään on rentouttava ja ihanan tuntuinen. Poremask levittyy helposti ja viilentää kasvoja mukavasti. Naamio alkaa kuivumaan kasvoilla aika nopeasti, muttei mielestäni kiristä kasvoja liikaa. Itse kävin naamion levittämisen jälkeen pitkälleen saunan lämpöön ja rentouduin koko naamion vaikutusajan (n.20min) saunassa pötkötellen. Huuhdeltuani naamion lämpimällä vedellä, olivat kasvoni todella pehmoisen ja sileän tuntuiset.. Naamion jälkeen iho tuntui ja näytti huomattavasti puhtaammalta ja tasaisemmalta. Mielestäni myös ihohuokoset olivat huomattavasti pienemmät ja kasvojen iho kirkkaampi ja raikkaampi. Lopuksi levitin vielä seerumin ja kasvorasvan ja olo oli kuin kauneussalongista heränneellä ;)


Arvoisat lukijat, minulla on mahdollisuus tarjota teille -30% alennus kasvonaamioista MayBeauty verkkokaupasta koodilla minttumask. Kasvonaamiot ovat pakattuina käteviin kerta-annos paketteihin, jotka ovat helppoja ottaa vaikka mini-lomalle mukaan, täydellisen lomahemmottelun taatakseen. Tai voisihan tällainen hemmottelupaketti olla aika kiva lahja myös pukin konttiin, pieni lisä ystävän joulukortin kylkeen!

Nautinnollisia hetkiä,

MinttuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun moikkasit!