3.6.2017

Juhlahumua

Tsaude-daude!

Lupailinko seuraavaksi synttäreiden tunnelmia? Seuraavaksi kuvatulvaa poitsun shopkins teemaisilta syntymäpäiviltä. Pitkään hän pohdiskeli viettääkö pokemon vai shopkins syntymäpäivät ja lopulta päätyi valitsemaan tuon jälkimmäisen. Meillä nämä pienet minihahmot ovat valloittaneet lasten sydämet ja näillä leikitään nyt todella paljon. Ovatko shopkinsit tehneet saman vaikutuksen teidän lapsiinne? Minityypit ovat muuten oikein kätevät pakkailla myös kesän matkoille mukaan.

Synttäreillä herkuteltiin veikeän ilmeikkäillä kuppidonitseilla, jotka kyllä tekivät todella hyvin kauppansa. Kakun jätin suosiolla tekemättä, koska menneiden vuosien kokemuksella tiedän että lasten juhlissa kakusta jää reilusti yli puolet kokonaan syömättä. Karkki- ja keksibuffet toimii parhaiten. Synttäriohjelmassa oli muutaman yhteinen leikki, joiden jälkeen lapset saivat rannekkeet ja leiman pääsylippuna discoon. Sankari laati biiseistä soittolistan ja viritteli discopallon pyörimään, sielläpä sitten juhlaväki pomppi itsensä uuvuksiin asti. Osa tanssi koko illan ja osa juhlijoista halusi välillä rauhoittua shopkins värityskuvien tai hamahelmien äärelle. 

Kaikinpuolin onnistuneet juhlat ovat nyt mukava muisto, onnea on saada jakaa tärkeä päivä ystävien kanssa <3 


Koululaiset ovat päättäneet opinpolkunsa tältä lukuvuodelta ja me olemme matkalla ylioppilasjuhliin Helsinkiin. Ja tästä alkaakin meidän yhteinen kesälomaviikko, jolta eniten odotamme rakkaiden näkemistä ja auringon paistetta!

Reipasta ja rentouttavaa viikonloppua,

Minttu 

7 kommenttia:

 1. Onpa hauskat tarjoilut ja koristeet!
  Meillä ei noita shopkinseja ole yhtään, jotenkin menivät täysin ohi. Sen sijaan petsit on vieläkin kovassa huudossa :)
  Leppoisia lomahetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nää pienet säihky-silmä figuurit ovat vallanneet lasten mielet täysin, toki Petsit kovasti käytössä edelleeen.

   Poista
 2. Ihanan näköiset herkkujuhlat teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Herkkua oli vatsatkin pullollaan. Minä niin tykkään järkätä, aikaa vaan voisi järkätä jostain hitusen enempi ;)

   Poista
 3. Ihkut juhlat olit taas järkännyt <3! Meillä olivat vielä eilenkin tulossa teille diskoon :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on dickopallo valmiina, eli hyvinkin nopealla aikataululla saadaan bileet pystyyn ;)

   Poista
 4. Moi! Miten nuo kuppidonitsit on tehty?

  VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!