7.3.2015

OSB rakkautta

Heipparallaa!

Täällä on Vuokatin reissulta palattu. Lomalla ollaan kyllä edelleen, vaikkakin työhuoneen merkeissä ;) Tämä huone on minun huoneeni, ompeluhuone, askarteluhuone, toisinaan varasto kaikille niille tavaroille jotka tahtoo silmistään pois. Tämä huone on todella harvoin tällaisessa kunnossa, jotenka nauttikaahan siitä muutaman kuvan verran. Toisaalta, saahan työhuone näyttää siltä että siellä todellakin tehdään töitä. Nähtäväksi jää vilautanko joskus huoneesta kuvia työssään ;) Huone on todella pieni ja nyt olemme saaneet laitetuksi sinne sellaiset kalusteet että se toimii käytännössä. Ommeltaessa on tärkeää että paljon tasoa ympärillä. Valaistus toimii myös täydellisesti, vaikkea ikkunoita ole kuin tuo yksi kapea tuuletusikkuna. Vielä kun saisin pöytävalaisimen hankittua, Jieldè olisi haaveissa, mutta ensin pitäisi voittaa lotossa ;)

Huoneen kaapit ovat Ikean Bestå sarjaa, työtaso on 24mm koivuvaneria. Samaa vaneria myös kaapistojen päällä, niin pysyi tasokorko samana koko matkan. Niin, mitäs tuoilmoitustaulun materiaali onkaan? Meillä on piharakennuksessa aitta, joka on kesästä asti ollut pintamateriaaleja vaille valmis. J ehdotti minulle OSB lastulevyä, joka ei kertonut minulle yhtään mitään. Tällaista se siis on! Amerikanlastulevy, ja voin sanoa että tykkään, olen miltei rakastunut! Tätä on nyt ilmoitustaulun lisäksi pari seinää aitassa ja katsotaan mitä sen kaveriksi keksitään. Tumma paneli voisi olla aika kiva, en tiedä pienentääkö se pientä aittaa vielä entisestään. Mutta siitä projektista lisää myöhemmin!Tarkkasilmäisimmät bongaavat naistenpäiväkortin, tein niitä viime vuonna ja nostinpa huomisesta muistuttamaan ;) Me lähdemme elokuviin, Luokkakokousta katsomaan. Voipi olla että vedetsilmissä saapi nauraa!

Ihanaista Lauantaita Ystävät!

Minttu9 kommenttia:

 1. OSB-levy ihastuttaa muakin, en vaan keksi meiltä paikkaa mihin sitä ujuttaisi... ;) Tuo sun ilmoitustaulu on herkku!

  VastaaPoista
 2. OSB-levy ihastuttaa muakin, en vaan keksi meiltä paikkaa mihin sitä ujuttaisi... ;) Tuo sun ilmoitustaulu on herkku!

  VastaaPoista
 3. Se on tosiaan herkku! Keksihän nyt jokin paikka, on tämä niin kauniin näköistä, valkoista vasten varsinkin!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, tykkään kyllä itsekin ihan tuon ison R:n verran!

   Poista
 5. OBS-levy on kyllä kaunista!! Ja toimii todella hyvin tuossa ilmoitustaulussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aika näppäräkin on nastalla tuohon lappusiaan laitella ;) Huone kun on muuten kokonaan valkoinen, paitsi lattia betonia, niin tämä tuo sopivasti lämpöä ja sitä jotain! I Like Too! Kivaa Jenni kun kommentoit ja kirjauduit lukijaksi, tervetuloa. Olen iloinen ;)

   Poista
 6. Kivannäköinen työhuone ja hauska muistitauluidea. Meilläkin oli edellisessä kodissa muistitaulu diy, mutta täällä ei ole edes työpöydälle vielä paikkaa.
  Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Tykkään kyllä huoneesta nyt, muuttui hurjasti kalustejärjestelyillä. Kivemman näköiseksi sekä todella paljon toimivammaksi!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!