2.3.2015

Pieni kurkkaus vaunuumme

HipHei Hiihtolomalle!

Me tosiaan lähdettiin talvea uhmaten vaunulla hiihtoloman viettoon. Omistamme vanhan Solifer 550 (jos muistin oikein) ja yleensä vietämme tässä mökissä aikaa vain kesäisin. Vaunulla reissaaminen on siitä näppärää ettei majoituksia tarvitse varailla ja reittejään tietää etukäteen. Omia laukkuja ei myöskään tarvitse raahata paikasta toiseen kun kaikki kulkee näppärästi mukana, ruuat saat laitettua vaikka tienpäällä ja oikeasti tuntuu kuin olisi toisessa kodissaan. Kesäisin reissaamme todella paljon, vielä emme ole Suomen rajojen ulkopuolelle lähteneet mutta ehkä ensi kesänä. Minä olen jo lapsena tottunut Caravaanielämään kun tätini perheen ja isovanhempieni kanssa reissattiin ympäri Suomen ja Pohjoismaiden. Eniten aikaa vietimme Tammisaaressa, sinne pitäisi tämä omakin poppoo vielä viedä. Viime kesänä oltiin aika lähellä kun pari yötä vietimme Hangossa. Ihana paikka oli sekin. Suomi on kyllä kauniita paikkoja pullollaan. Mutta siis nyt Vuokatissa, aivan rinteiden alapäässä SFC alueella Kattivankkureissa, rinteisiin pääsee miltei vaunun portailta ja sauna lämpiää joka ilta rinteiden mentyä kiinni. Suosittelen paikkaa todella lämpimästi! Eilinen päivä menikin lasketellessa, enkä kameralla napsinut yhtään kuvaa. Instassa muutamia puhelimella otettuja räpsyjä, kurkkaa sieltä @rapattutalo alta! Kuten kuvista näkyy, kukkasetkin ovat matkanneet mukana ;) Tässä parit tunnelmat sisustajan vanhahkosta vaunusta, johon on vain tuunailtu parit pienet jutut. Kyllä sitä pienelläkin saa paljon aikaiseksi kodikkuutta. Lapsille on pyhitetty vaunun peräpää! 
 Tein vanhasta kukkakimpusta parhaiten säilyneistä kukiosta vielä minikimpun ja lopuista ylijääneiltä eukalyptuksen oksista tuli kranssi oveen!

 Ja kontaktimuovi tuunailut täälläkin kehissä ;)

 Näin säilötään vaatteet, liukuoven takana! Arvatkaa vaan mahtuuko läheskään kaikki vaatteet tähän 10cm syvyiseen tilaan?Sisustusvalot tietenkin mukana, nämä ovat ihan näppärät kun toimivat pattereilla.


Hiihtolomaterkuin!

Minttu

2 kommenttia:

  1. Melkein tulee karavaaniaikoja ikävä! Tosin, tuntuvat jo aika kaukaiselta muistolta. Kattivankkurissa oltiin toissa syksynä, vaikutti aika lämminhenkiseltä paikalta.

    VastaaPoista
  2. :D :D Kyllä olis karavaanikaverit menny pidempäänkin! Pienet paikat on aina lämminhenkisiä ;) Parasta on tuo sauna ja että pääsee rinteisiin suoraan. M vetää yksin tossa siirtohississä ja mäessä meitä odotellessa.

    VastaaPoista

Kiitos kun moikkasit!