13.3.2015

Työpöytä

Muutama kuva on Instassa jo työpöydästä ja pöydältä välähdellyt. Meillä on hieman normaalia isompi makuuhuone, noin parikymmentä neliöö heittäisin arviolta. Makkariin mahtuu siis oikein hyvin tällainen työskentelypöytä. Kumpikaan meistä ei kyllä varsinaisia ansioitöitään tämän pöydän ääressä tee, minä usein bloggailen, mieheni joskus satunnaisesti jotain töitään koneella tässä naputtelee, mutta enimmäkseen tämä toimii laskutasona. Vaneritauluihin kerään usein laskut (piiloon niiden väliin) ja muut tärkeät paperit, johdot ym. pyrin säilyttämään tässä. Ja kyllähän pöytä toi huomattavasti viihtyisyyttä makkariin. Erikseen minulla on sitten se pienen pieni ompelu/työhuone, josta jo muutaman kuvan teille bloggailin tekstissä OSB rakkautta (täällä).

Pöydän jalat ovat Ikeasta,  halpa versio Hayn pukkijalasta. Tasona toimii 24mm paksu vaneri, en ole käsitellyt pintaa millään ja pölyt siitä onkin otettava imurilla. Sen verta karhea tuo vaneri on että rätillä ei tule kuin hermojen kiristyksiä ;) Lasinaluset ovat myös kovassa käytössä kun tämän pöydän ääressä juomiaan hörppii! Tuo musta työtuoli on taas edullinen löytö Jyskistä. Valkoinen olisi mielestäni ollut värinä parempi, mutta nuo raudat menivät siinä tuolissa jotenkin "tökerömmin". Päädyin sitten mustaan ja ajattelin tämän tuolin päätyvän joskus Mrs M:n huoneeseen.
Ja pitihän minun kuvailla pöydän päällistä ihan nopsaan aamuauringossa, kun se niin kauniisti tällä viikolla valoaan antoi!Sahailtiin muutama ylimääräinen vanerinen "talo-taulu". Sujautin tauluja muutaman kirpparipöytään, kun sellainen nyt on kestona minulla vähän aikaa ollut. Vanhasta eroon projekti on sujunut näin oikein mallikkaasti!

Ja se on TAAS perjantai! Ihanaista sellaista kaikille teille, aurinkoisesta viikonlopusta ei voi tulla muuta kuin hyvä. Perjantai 13. päivästä huolimatta ;)

Minttu

2 kommenttia:

  1. Jaahas, tää juttu oli sopivasti koneella auki näin aamutuimaan, kun näiden ääreen illalla taisin sipata. Ei sillä, että juttu ois mitenkään unettanut :). Noita eläinkortteja ja tauluja ihastelin Habitaressa syksyllä. Taidokkaasti maalattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kun ei malta ajoissa mennä unille! Nuo kortit puraisi kyllä heti, niistä innostui myös J! Me ostettiin nää sieltä Ellin läheltä (ja en tietenkää muista kaupan nimeä)!

      Poista

Kiitos kun moikkasit!