29.11.2015

1. Adventti ja arvonnan voittaja

 Täällä ensimmäinen adventti meni kyllä ihan huomaamatta ohi, oma adventtikynttelikkö on jäänyt tekemättä kokonaan ja vähän myöhässä herätty tähän päivään muutoinkin. Kynttilöitä on silti poltettu ja laiskottelun puolelle on mennyt koko päivä, eli varsin sunnuntaisin menoin silti. Muutamat tonttu puuhat tuli sentäs kaupungilla tehtyä ja arvonnan voittaja arvottua. Pahoittelen ettei kupit nyt ensimmäiseen adventtiin kerinneet, myöhäisherännäisen arvonnan järjestäjän puolesta, mutta vielähän meillä kolme adventtia on jäljellä ;) Arpaonni osui tällä kertaa Hanna A. kohdalle. Onnea! Laittelen kupit heti postiin, kun lähetät minulle osoitetietosi sähköpostilla. Ja kiitos kaikille osallistuneille.
Jokohan sitä saisi ensi viikolla jotain jouluisia Diy juttuja linjoille. Työhuoneeni koki perjantaina pientä muutosta ja vihdoin saatiin nuorimmaiselle sänkykin huoneeseen. Näistä ainakin kuvakurkkauksia luvassa.

Minttu

5 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Onpas nätit kuvat ja hyasinttien puoleen huokailen, enpä tiedä uskaltaakohan niitä tänä vuonna meille ostaa?
  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lemppari jouluna on hyasintti, meille ei tule tuoksusta päänsärkyjä....hyvä että edes huomaan koko tuoksua. Muksaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Onnea voittajalle!
  Älä kuule huoli, adventti yllätti minutkin eikä kyntteliköstä tietoakaan. En tosin edes suunnitellut tekeväni sellaista tänä vuonna... ;)
  Iloa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla muutamasti oli mielessä, et tekisinkö vaiko enkö (omaa) ja tekemättähän tuo nyt jäi. Mutta kynttilät kyllä kuluu kyntteliköstä huolimatta. Mukavaa viikkoa sinnekin täältä lähettelen!

   Poista

Kiitos kun moikkasit!