9.11.2015

Swarovski-kristallien kimallusta kehyksissä

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.

Indiedaysin järjestämässä Bloggers Inspiration Day-tapahtumassa sain tilaisuuden tutustua Instrumentariumin uuteen Heritage merkkiseen kehysmallistoon. Juuri lanseerattu uusi mallisto tarjoaa klassisia kehyksiä swarovskin kristallein koristeltuina. Pelkistettyihin pokiin juuri sopivasti yleellisyyttä tuovat Swarovskin-kristallit eivät missään nimessä olleet liikaaa, vaan kiinnittävät katseen kuin koru. Sopivat mielestäni hyvin niin arkisiin kuin juhlaviinkin menoihin! Itse omistan muutamat imagolasit ja näistä, hieman mennyttä aikaa henkivistä kehyksistä, löysin paritkin uudet mallit kasvojani kaunistamaan. 

Lasit ovat mielestäni myös todella hyvän ja laadukkaan tuntuiset, pienestä jännitys tärinästä ja poskipäiden kostumisesta huolimatta istuivat kasvoilleni kuin olisivat siinä aina oleet ;) Minulle kun ei ole kovinkaan luonnollista astua punaiselle matolle ammattikuvaajan eteen ;) Kehyksissä minuun eniten vaikutuksen teki laadukkuus ja sopivan yksinkertaiset ja klassiset mallit, joista löytyi malleja myös kapeakasvoiselle. Usein aurinkolaseja hankkiessa koen ongelmalliseksi löytää sopivan kapeita malleja ja näistä kehysmalleista löysin nopeasti itselleni sopivat. Mallistoon pääset tutustumaan lisää Instrumentariumin sivuilla.


Kuvat: Tim Kiukas


2 kommenttia:

 1. Rohkea nainen, menit yksin kuvaan! Peukku ylös :) Me mentiin jengillä kun kaikkia jännitti... Kaikki tais löytää helposti itselleen mieluisat pokat, ihana mallisto!

  Iloa päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuva on just sen mukainen et jännitys ja kokemattomuus näkyy! Yrittänyttä ei laiteta, vai miten se menee ;)

   Poista

Kiitos kun moikkasit!